Bor Halk Eğitim Merkezi Wushu kursu öğrencileri başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyorlar.

Bu yı 5. Si düzenlenen geleneksel Eshab-ı Kehf Wushu kupasına katılan sporcular Eshab-ı Kehf kupasını kazandılar. Kurs Hocası Hatice KALENİK turnuva hakkında bilgiler verdi.

 

Bu yıl 5.si Düzenlenen Geleneksel Eshab-ı Kehf Wushu turnuvası Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde yapıldı. 9 ilden 210 sporcunun katıldığı turnuvada Wushu Qinda dalında minik yıldızlar alt genç ve üst genç kategorilerinde maçlar yapıldı. Bor Halk Eğitim Merkezi bünyesinde devam eden wushu kursiyerlerimizden 75 kg üst genç erkeklerde Mahmut EROĞLU , 45 kg yıldız erkeklerde Osman Oğuzhan BÖCÜ , 31 kg minik bayanlarda Azra Gül ERGİNER 1. Olarak altın madalya 35 kg yıldız erkeklerde ise Tarık DOĞAN 3. Olarak bronz madalya kazandılar. Wushu federasyonunca yapılması planlanan Halk Eğitim Merkezleri arası Wushu Şampiyonasına katılacağız.İnşaallah o turnuvada da başarılı olacağımızı ümit ediyorum.

 

Wushu sporuna gönül veren Bor Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nevzat ÇAĞLI’YA Müdür Baş Yardımcısı Tayyar ARI’ya Müdür Yardımcısı Evren YILMAZ’A Müdür Yardımcısı  Şit ORAL’A desteklerinden dolayı teşekkürü borç biliriz.

 

Editör: TE Bilişim