Bor Gençlik Merkezinde, Bor Belediyesi ve Bor Belediyespor kulübünün yürütücü olduğu, İçişleri Bakanlığı  Dernekler Dairesi başkanlığı destekli ''Sosyo Ekonomik Dezavantajlı Gençlerimiz Sporla Buluşuyor'' projesinin ilk ayağı ücretsiz santranç kursu açıldı.

Bor Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen santranç kursunun açılış törenine Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,Niğde Gençlik Spor İl Müdürü Harun Turhan, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru, Niğde Valiliği AR-GE temsilcisi Ali İlker Atabay, Bor Gençlik Spor İlçe Müdürü Ömer Solak, Bor Belediyespor Kulübü Başkanı Erkan Alpaslan, kurs öğrencileri ve çok sayıda veli katıldı.

Düzenlenen çeşitli aktivite ve yaz kurslarıyla  minik öğrencilere  dolu dolu bir yaz tatili yaşatan Bor Belediyesi,bu kez minik öğrenciler için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezinde  ücretsiz santranç kursu açtı. Satranç kursuna katılan  çocuklar beyin jimnastiği yaparken aynı zamanda keyifli ve kaliteli zaman geçirmenin mutluluğunu yaşayacak.

Törene gelen kursiyerlere ve ailelerine hitap eden Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı  destekli ve Bor Belediyesi olarak Yüzme, Go ve Mangala gibi benzer kursların açılması, ayrıca meslek edindirmeye yönelik kursların da planlamasını yaptıklarını belirtti. Yoğun katılımlarından dolayı kursiyerlere ve ailelerine teşekkür eden Sıtkı Erat, bu kursun açılmasında emeği olan Gençlik Spor İl Müdürü Harun Turhan, AR-GE temsilcisi Ali İlker Atabay, Bor Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru ve  Bor Belediyespor Kulübü Başkanı Erkan Alpaslan  katkısı olan herkese teşekkür etti.






Editör: TE Bilişim