Gençlik Haftası Kutlamaları kapsamında Bor İlçemizde Gençlik Yürüyüşü yapıldı.
 
Bor’da Kaymakamlık Binası önünde toplanan gençlerden, vatandaşlardan ve çeşitli kurum ve kuruluş temsilcilerinden oluşan yürüyüş korteji  Haydar Özalp Caddesinden başlayıp, çarşı içerisinden geçip   eski hükümet meydanına kadar yürüyüş yapıldı.
 
Programa Bor İlçe Kaymakamı Kemalettin Sakin, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti, Chp Bor İlçe Başkanı Hacı Çopur, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Ganime Şeren, bazı kurum ve kuruluşların temsilcileri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 
Gençlerin toplumla kaynaşması, çeşitli sportif ve kültürel faaliyetleri katılmalarının sağlanması amacı ile 15 – 21 Mayıs arası Gençlik Haftası olarak İlçemiz ve bütün yurtta Gençlik Haftası olarak kutlanıyor. Gazi Mustafa Kemal’in  Samsun’a çıktığı tarih  olan 19 Mayıs 1919 gününün yıl  dönümünü Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanıyor.
 
İlçemizde  Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri bu gün  Gençlik Yürüyüşü,  Atatürk büstüne çelenk koyulması ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.

NİĞDE VE BOR GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ FOTOĞRAFLARI
 
 Fotoğraflara fare ile tıklayın fotoğraf büyüsün... sağ ok tuşu ile devam edin...
Editör: TE Bilişim