Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın 166. Kuruluş yıldönümü kutlamaları çercevesinde mahalle muhtarlarının öncülüğünde mahalle takımları arasında voleybol turnuvası düzenledi.
Bor Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın 166. Kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Bor İlçesinin mahalle muhtarlarının öncülüğünde mahalle takımları arasında bu yıl 2.’si yapılan geleneksel voleybol turnuvası düzenlendi.
Bor 100. Yıl Kapalı Spor Salonunda yapılan açılış maçını, Niğde Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Bor Kaymakamı Kemalettin Sakin,  Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Cumhuriyet Başsavcısı Seyit A. Şahin, Garnizon Komutanı Muzaffer Karagöz, Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İlçe  Mal Müdürü Akif Kırmızıbayrak, Bor Milli Eğitim Müdürü Kamil Ecer,  mahalle muhtarları, emniyet personeli ve çok sayıda sporsever izledi.

Mahalleleri bir araya getirmek, sporun kaynaştırıcı rolünden de istifade ederek, spor yolu ile sosyal dayanışmayı artırmak, sporu teşvik etmek amacı ile düzenlenen Voleybol Turnuvasına 12 takım katılıyor ve 14 gün devam edecek.
Turnuva başlamadan önce Bor Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Önsay bir teşekkür konuşması yaptı. Ali Önsay’ın ardından Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç yaptığı konuşmasında” Türk Polis Teşkilatı’nın 166. Kuruluş Yıldönümü’nü çeşitli etkinliklerle kutlayacağız. Bu türk etkinlikler halkla emniyet mensupları arasındaki kaynaşmanın daha da büyümesini sağlamaktadır. Amacımız hem saha içinde hemde saha dışında bu birlikteliği yakalayarak kardeşlik ve dostluğu pekiştirmektir. “dedi.
Niğde Üniversitesi Beden Eğitim Bölümü öğrencilerinin sergilediği halk oyunlarının ardından 12 Mahalle Takımının katıldığı turnuvanın ilk maçı  Sokubaşı mahallesiyle Cığızoğlu mahallesi takımları arasında oynandı.
14 gün sürecek Voleybol Turnuvası 6 Nisan 2011'de son bulucak.
 Haber : Selim GÖKEL - Dahi GEDİK

Fotoğraflar izinsiz alınamaz...
Editör: TE Bilişim