Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.


Duygulu anlar ve mutlulukların yaşandığı ziyarette , sporcular huzurevinde kalan hasta ve yaşlılar ile tek tek ilgilendi.Sporcuların kendilerini hatırlayarak ziyarette bulunmasından mutluluk duyduklarını ifade eden huzurevi sakinleri ,ellerini öpen ve uzun ömür dileyen sporculara yaşadıkları hayat tecrübelerini anlattı.Huzurevi yöneticileri , doktorları ve bakıcılarıyla tüm ihtiyaçlarının giderildiğini belirten huzurevi sakinleri,ziyarete gelen sporcularla güzel bir gün geçirdiklerini söylediler.


Hani derlerya yarım elma gönül alma diye , biz bunu gerçekleştirmek istedik. Biz sadece spor ile yaşamıyoruz diyen takımın tecrübeli ismi kaptan Çiğdem Öztoprak , sosyal sorumluluklarımızında farkında olarak, bu tür etkinlikleri takımca sıklaştırmak istiyor, her fırsatta buraya gelerek amcalarımızı,dedelerimizi,
ninelerimizi ziyaret etmek istiyoruz. Herkesin ilgiye ihtiyacı olduğunu,desteğe ihtiyacı olduğunu ve herkesin birlik içinde yaşaması gerektiğini düşündükleri için bu ziyareti planladıklarını söyleyen tecrübeli oyuncu ,görüyoruzki yaşlılarımız huzurevinde kendi içlerinde birlik ve beraberlik içerisinde birbirlerinin haklarını koruyarak yaşamlarını sürdürüyorlar. Devletimiz tarafından her türlü imkanları sağlanmış durumda.Gönüllerini, dualarını alabildiysek, onları bir günde olsa mutlu edebildiysek inanın biz daha fazla mutlu olmuşuzdur şeklinde konuştu.


Takım Antrenörü Ragıp Emrah Çalgın ise; ''Biz bu ziyaretin gerçekleşmesini takım olarak önceden planlamıştık. Lakin uzun ve yorucu deplasmanlar sonucu fırsat bulamayarak ziyaretimizi gerçekleştirememiştik. Nitekim en iyi fırsatın evimizde oynayacağımız maçlar öncesinde olacağını düşündük ve huzurevi sakinlerimizin gönüllerini bir nebze olsun almaya çalıştık. Biz takım olarak sosyal sorumluluklarımızın farkındayız. Bunun farkında olarak üzerimize düşen sorumluluk ve görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.  Ayrıca sporcularımada sorumluluk alanlarının ne derece önemli olduğunu ve üzerlerine düşen görevleri eksiksiz yerine getirdikleri için tek tek teşekkür ediyorum'' dedi.
Editör: TE Bilişim