Bayanlar Voleybol 3.lig D grubunda ilimizi temsil eden Bor Belediyespor , evinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u ağırladı.


Pazar günü Bor 100. Yıl Kapalı Spor Salonunda oynanan mücadelede, oyunu baştan sona üstün götüren Bor Belediyespor salondan 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmayı Garnizon Komutanı Albay Fatih Dağlı , Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Ergun , Chp İlçe Başkanı H.Mustafa Çopur , İl Genel Meclis Üyeleri Sabri Bozdağ , Tevfik Avanoğlu , Bor Belediyesi Meclis Üyeleri , kurum amirleri ve birçok sporsever izledi.

Karşılaşma boyunca tüm setlerde ağırlığını hissettiren ve kontrolü elden bırakmayan Bor Belediyespor bu galibiyetle birlikte , busezon 13 maçta 13. , kurulduğu sezondan itibaren de 25 maçta 25 galibiyet alarak yenilmezlik serisini devam ettirmiş oldu.Puan farkını her maç açan ve önümüzdeki hafta Diyarbakır deplasmanına gidecek olan Filenin sultanları bu mücadeleyide kazandıkları taktirde matematiksel olarak 2.lig playoff'larını garantilemiş olacak.

Oynadıkları tüm maçlara aynı ciddiyetle çıktıklarını belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , hiçbirzaman rakip ayırt etmediklerini ve konulmuş bir hedef yolunda her maçın ayrı bir önem ve anlam ifade ettiğini söyledi.Erat , sezonun bitimine 6 hafta kala  lider durumda bulunduklarını ve 3. sıradaki rakipleri ile puan farkını açtıklarını dile getirirken , önümüzdeki haftasonu Diyarbakır Dicle Sağlık Kültürspor ile deplasmanda oynanacak olan mücadeleyi kazandıklarında playoff gruplarına gitmeyi garantileyeceklerini ifade etti.Başkan Sıtkı Erat playoff'larda iyi bir grafik çizerek 2.lig'e çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

















Editör: TE Bilişim