Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig D Grubu temsilcimiz Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı galibiyet serisini bu hafta da sürdürdü.

 

Pazar günü saat 13.00'de Elazığ Ahmet Aytar Kapalı Spor Salonun'da Elazığ DSİ ile karşılaşan temsilcimiz çekişmeli geçen maçı 3-2 kazanarak yenilmezlik serisine devam etti.

 

 

Bu zamana kadar oynadığı 28 maçın 28'nide kazanarak kırılması güç bir rekora imza atan Bor Belediyespor, rakibin baskısına rağmen ilk seti 26-24 kazanmasını bildi.2.sette iyi bir performans sergileyerek 25-18 seti kazanan Elazığ DSİ setlerde durumu 1-1'e getirdi.3.sette rahat bir oyun sergileyen temsilcimiz bu seti 25-20 kazanarak durumu 2-1'e getirdi ve tekrar öne geçtii.Maçın en çekişmeli ve heyecan dolu 4.setinde tribündeki sporseverler adeta voleybol resitali izledi.Maç 25-24 iken maç sayısı için servis kullanan ekibimiz bundan yararlanamayınca seti 28-26 ev sahibi takım Elazığ DSİ kazandı.Durum 2-2 'ye gelince oyun 15 sayı üzerinden oynanan son ( tie-break )set'e uzadı.Bu sette Bor Belediyespor kaptanı Çiğdem'in tamamen oyuna ağırlığını koymasıyla birlikte seti ve maçı kazanan taraf temsilcimiz oldu.Maç sonrasında maçı izleyen sporseverler gösterilen mücadeleden dolayı 2 takımı da ayakta alkışladı.

 

 

Maçın hemen ardından görüşlerini aldığımız Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ; ''Şimdiye kadar bölgesel lig dahil oynadığımız tüm maçlarda tek set verdiğimiz Elazığ DSİ , yeni transferleri ile birlikte kadrolarını güçlendirerek karşımıza çıktılar.Biz her zaman için hiçbir rakibimizi küçümsemedik. Namağlup olduğumuz için birçok takım sadece bizi yenmek için oynuyor. Elazığ DSİ maçında da gördük ki bizimle oynayacakları maç çok iyi hazırlanmışlar. Zaten rakibimiz gençlerde Türkiye şampiyonluğuna oynayan bir ekip.Bütün unsurlarda bir araya gelince orada bulunan  sporseverlere çekişmeli ,heyecanlı ve güzel bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Playoff'lara 1 ay gibi kısa bir süre kaldı.Amacımız 2.lig plafoff'larında başarılı bir şekilde maçlar oynayarak 2.lig'e çıkmak.Şuanda tamamen 1 ay sonra oynayacağımız playoff'ları odaklandık diyebiliriz. Bor halkımıza , taraftarlarımıza bu sevinci yaşatmayı çok istiyoruz. İnşallah bunuda başaracak gücümüzün olduğuna inanıyorum '' dedi.


 



 

 




































Editör: TE Bilişim