Niğde 1. Amatör Liginde Bor Belediyespor kendi evinde Ulukışlaspor ile karşı karşıya geldi. Bor 100. yıl Stadyumunda saat 13:00'te başlayan karşılaşmadan Bor Belediyespor 3-2 galip ayrıldı.

Kaynak : Spor51.com


Maçın ilk düdüğüyle birlikte Bor Belediyespor etkili bir oyunla rakibine ilk dakikalardan itibaren üstünlük kurdu. Etkli oyunuyla ilk golü bulanda Oktay Macartay ile Bor Belediyespor oldu. Maçta 1-0 öne geçen Bor Belediyespor bu golden sonrada etkili ataklarına devam etti. Maçta Bor Belediyespor'u 2-0'lık üstünlüğe ise Mehmet Ermiş getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.


Maçın ikinci yarsında ise Ulukışlaspor rakibi Bor Belediyespor'a karşı dirençli bir oyun sergiledi. İkinci yarıda Ulukışlaspor bulduğu iki gol ile birlikte maça ortak oldu. Maçı 2-0'lık üstünlükten 2-2'lik skora getiren Bor Belediyespor ise yediği iki golün şokunu üstünden atarak maçta üçüncü golü Oktay Macartay ile buldu. Oktay Macartay'da maçtaki kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydetti. Maçta başka gol olmayınca Bor Belediyespor haftayı galibiyetle kapatan taraf oldu.

Bu skorla Bor Belediyespor puanını 9'a yükseltirken, Ulukışlaspor ise 3 puanda kaldı.

Editör: TE Bilişim