Bor Belediye oynadığı 8 maçın 8 ini de kazanarak namağlup lider.  Bu hafta sonu oynadığı Edikli Belediyespor’u 7 -1 yenmeyi başardı.
 
 
Bor Belediye Spor 7 - Edikli Belediye Spor 1
 
Bor Belediyespor  oynadığı 8 maçın 8 ini de kazanarak namağlup lider. Bor belediye’nin attığı gol sayısı 45, yediği gol sayısı sadece 3
 
1. Amatör küme Futbol ligi A gurubunda  mücadele eden Bor Belediyespor , Bor 100. yıl stadyumunda  Pazar günü saat 13:30 da   başlayan maçda rakibi Edikli Belediyespor’a karşı üstün oynadığı maç özeti şu şekilde ;  Dk. 2 Orta sahadan sağ kanada Çoşkun’a pas, çoşkunun yaptığı ortaya Yusufun vurduğu kafa vuruşu ve gol. Dk. 4 Veysel orta sahadan Çoşkun’a sağ kanada pas Çoşkun’un yaptığı ortaya arka direkte Serkan’ın kafa vuruşu gol. Edikli spor hızlı çıkabildiği nadir ataklardan birinde Bor Beldiyesinin savunmasınının dikkatsizliği sebebiyle ilk gollerini attılar. Dk. 10. İlk yarı bu sonuçla bitecek sanılırken Dk. 45’te Kalecinin yaptığı kaleci vuruşu kısa düştü topu kapan Yusuf’un yaptığı plase vuruş ve gol 3.gol ilk yarı bu sonuçla kapandı.
 
İkinci yarıya hızlı başlayan Bor Belediye Dk. 57 Çağlar’ın pasıyla ilerde hareketlenen Yusuf’ un şutu kaleciden döndü tamamlayan Veysel oldu ve gol. Dk. 60 Üstün orta sahadan aldığı topla sol kanatta Çağlar’ı hareketlendirdi Çağlar’ın yaptığı ortaya Yusuf kafa vuruşu golle sonuçlandı. Dk. 67 Orta sahadan Eray’a pas Eray Çoşkun’a çok güzel bir pozisyon hazırladı. Çoşkun’un yaptığı güzel bir plase vuruşu gol oldu. Dk. 82 Gökhan orta sahada sol çizgide Çağlar’ı hareketlendirdi. Çağlar çizgiye kadar indi ve geriye çıkardı gelen topu Üstün şutla kullandı ve gol.
 
Bor Belediye Spor kulübünün  başarılarına rağmen seyirci olmaması futbolcu ve teknik heyeti üzüyor. Birbirinden güzel mücadeleler ile geçen  maçlar seyredilmeye değer.

Editör: TE Bilişim