Niğde Amatör Lig Play-Of maçlarında Bor Belediyespor Niğde PMYO karşısında 9 kişi kalmasına rağmen puan almayı başardı.

 

 

Bor belediye spor futbol takımı Niğde amatör futbol ligi play-of müsabakalarında 4.maçında  deplasmanda Polis Meslek Yüksek Okulu futbol takımının konuğu oldu. Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakada taraflar sahadan birer puanla ayrıldılar.      

 

Maçla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bor Belediyespor teknik sorumlusu Rüçhan İRİ şunları söyledi; Maça çok iyi başladık 1.dakikada golü de bulduk, fakat golden hemen sonra ilk 13 dakika içerisinde rakibin iki atağında savunmada ardarda iki penaltıya sebebiyet verdik ve rakibimiz bu vuruşları golle sonuçlandırıp skor üstünlüğünü ele aldı, pozisyonlardan dolayı sağ bekimiz Gökhan’da  ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan çıkartılınca  sahada on kişi kaldık, bu şok halini üstümüzden atalım derken, 15.dakikada da talihsiz bir şekilde gene kırmızı kart görmesi sonucu sol bekimiz Emre’de oyun dışı kaldı ve sahada mücadelemizi 9 kişi vermek zorunda kaldık, üzücü bir durum ama futbolda zaman zaman oluyor bu tür durumlar. İki eksik 75 dakika top oynamamıza rağmen oyunun hakimiyetini elimizde tuttuk diyebilirim, sürekli golü aradık, oyuncularım golü bulmak için müsabaka boyunca her bölgede inanılmaz bir mücadele örneği sergilediler, defalarca gol pozisyonuna girmemize rağmen son vuruşlarda maalesef istediğimizi yapamadık, bu durum maçın 85.dakikasına kadar böyle devam etti, o dakikaya kadar ısrarla golü kovalayan takımımız Erol’un attığı müthiş golle skoru 2-2 lik eşitliğe taşımayı bildi.”dedi.

 

 

Rüçhan İri açıklamasının devamında “ Bugün biz en çok sevindiren şey play-of   gurubunda liderliğimizin devam ediyor olması değil, şampiyonluğa çok yaklaşmış olmamız değil, bugün bizi en çok sevindiren şey takım olmayı gerçekten başarmış olmamızdır, çocuklar bugün birbirleri için, takım için sonuna kadar yılmadan,bıkmadan,usanmadan terlerinin son damlasına kadar mücadele ortaya koydular, bizim bugün için ve yarınlarımız için en önemli  kazanımımız buydu, ben bütün sporcularımı tek tek kutluyorum, teşekkür ediyorum, bizi gururlandırdıkları için. Şu an lideriz son iki hafta kaldı ligin tamamlanmasına ve bu son iki maçımızı kendi sahamızda oynayacağız. İnşallah seyircilerimiz bu maçlarımıza gelerek takımı destekler ve bize daha iyisini yapma fırsatını verir, ben şimdiden tüm sporseverleri  davet ediyorum, gelsinler takımlarına destek olsunlar, gücümüze güç katsınlar.”diyerek sözlerini tamamladı.

 

Editör: TE Bilişim