Bayanlar Voleybol 3.lig'inde ilimizi temsil eden Bor Belediyespor bayan voleybol takımı 3.lig D grubunun yenilgisiz şampiyonu oldu.

Grubun son maçında 2. sırada bulunan Tarsus Belediyespor'a konuk olan filenin sultanları maçı 3-1 kazanarak büyük bir başarıya daha imza attı ve 2 sezon üst üste yenilgisiz şampiyon olmayı başardı.Önümüzdeki hafta Afyon'da yapılacak olan 2.lig'e yükselme playoff'larına gidecek olan Bor Belediyespor'un playoff'taki rakipleride belli oldu.


Güçlü takımların arasında ilk ikiye girerek 2.lig'e çıkmayı hedefleyen Bor Belediyespor'un gruptaki rakipleri şöyle ; İstanbul Ataşehir Spor Kulübü , Seramiksan Spor Kulübü ve Ordu Türk Telekom.


Yenilgisiz olarak gelen şampiyonluk neticesinde bir değerlendirme yapan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat; '' şu an itibariyle emeğimizin karşılığını yenilgisiz şampiyon olarak aldık.Şimdi önümüzde çok zorlu 3 maç var.Oynayacağımız rakiplerin hepsi bizim kalitemizde ve birçok tecrübeli oyuncuları var.Biz 2 sezon boyunca yenilgisiz şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attık.Bu gelen başarı Voleybol branşında küçümsenecek bir başarı değil.Şu anda elde ettiğimiz yenilmezlik serimizle birlikte tüm dikkatler bizim üzerimize çevrildi ve bütün takımlar bizi yenmek için sahaya çıkıyor.Öncelikle bu başarının gelmesinde emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum.Bor olarak 2.lig'e çıkacağımıza inanıyoruz.Bunun içinde Afyon'da elimizden ne geliyorsa en iyisini yaparak mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.İnşallah mutlu bir şekilde gidip yine mutlu bir şekilde ilçemize döneceğiz '' dedi.



 

 

Editör: TE Bilişim