Bor Belediyespor ligin son sıralarında olan Muş Voleybol Spor ile bu gün saat : 12:00’da Bor 100. Yıl Kapalı Spor Salonunda karşılaştı.



Haber Fotoğraf : Selim GÖKEL

Muş Voleybol takımının genç oyuncuları fizik ve teknik yönden yetersizdi. Bor Belediyespor  genç  yedeklerine de oynama  imkanı verdiği karşılaşmayı rahat bir şekilde aldı.

 

Karşılaşmanın set sonuçları

 

1.Set  : 25 – 8

2.Set  : 25 – 21

3.Set  : 25 – 10

 

BOR BELEDİYE GRUBUN YENİLGİSİZ LİDERİ

 

Voleybol Ligi 3. Lig D Grubunda Tarsus Belediyespor maç fazlalılığından  dolayı lider  idi. Ancak bu hafta Tarsus Belediyespor’un bay geçmesi ve maç sayılarının eşitlenmesi ile yenilgisiz bir sezon geçiren Bor Belediyespor bugün karşılaştığı Muş Voleybol Spor ile oynadığı karşılaşmayı da 3 – 0 alarak liderliğini tescillendirdi.

 

 

Karşılaşmayı yine kalabalık bir seyirci topluğu izledi. Bor Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur, Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehalibilitasyon Merkezi Müdürü Selahattin Yücel, Türk-İş Konfedarasyonu  ve Türk Harb-İş Niğde Temsilcisi  Ali İhsan Daş, Hak-İş İl Temsilcisi Mehmet Avşar, Bor Belediyespor Kulüp Başkanı Fikret Daş, bazı sivil toplum kuruluş temsilcisi, bazı İl genel ve belediye meclis üyeleri ile birlikte bir çok spor sever izledi.

 

İKİ ZOR MAÇ VAR

 

 

Maçın ardından Bor Belediye Başkanı Sıtık Erat’ta “ Takımımız iyi gidiyor. Bu sezon bütün maçlarımızdan galibiyet alarak ayrıldık. Grubun lideriyiz, bütün oyuncu ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Özellikle maçımıza ilgi gösteren seyircilerimize teşekkür ediyorum, bizi yalnız bırakmıyorlar. Haftaya Kayseri İl Özel İdare  deplasmanına gidiyoruz, ondan sonra ki hafta Bor İlçemizde yine bu salonda 2. sırada olan Tarsus Belediyespor  takımı ile karşılacağız. Bu çok önemli bir maç seyircilerimizin bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum” dedi.

 

Müsabakadan sonra görüşlerini sorduğumuz Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Teknik Direktörü Emrah Ragıp Çalgın ise “ Grubumuzda bir müsabaka daha oynadık, bu maçtan da galibiyet ile ayrıldık, Bayanlar 3. Lig D Grubunda bu hafta itibari ile liderliğe yükselmiş durumdayız, Bor Belediyespor olarak. Bu sezon 8 maçın 8 ‘ini de kazandık. Önümüzdeki hafta Kayseri’ye İl Özel İdare deplasmana gidiyoruz. Ondan sonraki hafta sahamız da önemli bir maçımız var. Tarsus Belediyespor  ile bir maçımız var. Tarsus’da bizim gibi bu sezon namağlup olarak devam ediyor. Onlarla yapacağımız maçta güzel bir maç olacak. Biz lider onlar ikinci sıradalar şuan. Sonuçta grupda ilk iki sıradaki takımlar play-of oynuyor. Bizim de amacımız play-of oynamak. Ligin diğer A.B.C Gruplarında da çok iyi takımlar var. Son 8 takım kaldıktan sonra play-of maçlarının ardından 4 takım 2 lige yükselecek. Amacımız 2 Lige yükselmek, biz her maçımızı buna göre oynuyoruz, yöneticilerimiz ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. 

BİR BAŞKA TEMSİLCİMİZ BOR ÖMÜRPEN ANKARA'DA KAYBETTİ

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig B Grubu Temsilcimiz Bor Ömürpen Şekerspor bu hafta da puan kaybetti. 

Ankara Beştepe Spor Salonunda Pazar günü saat :13:00'da oynanan karşılaşma da Halk Bankası Gazi Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı ile karşılaşan Bor Ömürpen Şekerspor bayan voleybol takımı  3 -0  mağlup oldu. 

Set Sonuçları :


1.Set  : 25 – 18

2.Set  : 25 – 15

3.Set  : 25 – 18  




Editör: TE Bilişim