Bor İlçesinde futbol heyecanı başladı. Amatör Lig maçlarından Bor ve Kızılca Belediye Spor külüpleri ilk maçlarını yaptılar. Bor Belediyespor yine geçen seneki hızı ile  maçlara başladı. Kızılca Belediyespor’u gol yağmuruna tuttu.

 

Bor 100. Yıl Şehir Stadyumunda oynanan Bor Belediyespor ile Kızılca Belediyespor  1. Amatör Küme Futbol ligi karşılaşmalarının ilk maçında her iki takım da güzel bir oyun sergilediler.

İlk yarı karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısı Kızılca Belediyespor’un  1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Kızılca Belediyespor’un sahada yöneticiliğini Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser yaparken, maça devre arasında gelen Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Belediyespor futbolcularını ve teknik heyet ile görüştü. Daha sonra Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser ve Kızılca Belediye futbolcu ve teknik heyetine başarılar dileyen Erat maçı izlemeye devam etti.

 

İkinci yarıya Bor Belediyespor hızlı başladı. Yaptığı ataklar ile 65. Dakika da ilk gölü bulan Bor Belediyespor ardından Kızılca Belediyespor’un çözülmesi ile gol yağmuruna başladı.

Maç bitiş düdüğü çaldığında tabela 9-1’i gösteriyordu.  Geçtiğimiz yılki kadrosunun bir kısmını koruyup yeni takviyeler ile sezona başlayan Bor Belediyespor bu yıl da yine adından çok söz ettirecek gibi görünüyor.

 

Aşağıdaki video antreman görüntüleridir.  

Editör: TE Bilişim