Bor Belediyespor Bayan  Voleybol takımına bölgesel lig hafif geliyor.

Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımından dört dörtlük  başarı. Bölgesel ligdeki ilk yarıda yer alan dört maçın tamamını da alarak liderliğini sürdürdü.

Bölgesel Bayan Voleybol T Ligi gurubu 4.hafta karşılaşması Konya Atatürk Spor Salonunda  Konya İdeal Gençlik Spor takımıyla rakip sahada 29 Ocak 2012 Pazar günü saat: 15.00’de yapılan müsabakada üstün performans ve zevkli müsabaka sergileyen Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı 3-0 skorla gurubunda 1. Yarıyı namaglûp ve lider olarak tamamladı.

Müsabakanın başından itibaren rakibi karşısında üstün oyun sergileyen Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı rakibi karşısında zorlanmadan maçı almayı becerdi. Konya’da yapılan karşılaşmaya az sayıda da olsa Borlu izleyiciler takip etti.

Takım antrenörü Emrah Çalgın, “Takımımız bölgesel ligde kayıpsız ilerliyor, bu gün aldıkları 3-0' lık sonuçla başarılarının inanarak çalışmaları sonucu ortaya çıktığı bir gerçek, ilerleyen haftalarda aynı tempoyu sürdürmeyi amaçlıyoruz. Galibiyette büyük payı olan oyuncularımı kutluyorum. En büyük amacımız kalan 4 maçımızı da namağlup bir seri ile tamamlamak olacaktır. Ayrıca centilmence mücadele veren Konya İdeal Gençlik takımını da kutlar, bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.” dedi.

Takım kaptanları Ekin Tezcan ve Duygu Altunkaya ” Takım ruhu ile kaynaşmış örnek bir ekip olarak başladığımız bu yolda özlenen haklı başarılara imza atmaya devam ediyoruz. Bu başarılarımız Bor Belediyespor ailesi çatısı altında takım arkadaşları ve yöneticilerimizle birlikte oluşturduğumuz ve yaşattığımız örnek sıcak takım ruhu, bizleri başarılara taşımaktadır. Başta değerli Antrenörümüz Emrah Çalgın hocamızla daha önceden tanışık olmanın bizlere verdiği güvenin mutluluğu ve şimdi bu tanışıklığın bize verdiği karşılıklı sevgi saygı dolu güven ortamı ile Bor Belediyespor çatısı altında da örnek hedefimize odaklandık. Bizlere büyük emek, çaba gösteren ve disiplinli çalışmalarda her zaman bizleri yalnız bırakmayan ağabeyimizin iyi bir takım olma hedefini birlikte yaşıyoruz.  Bu başarıların asıl kaynağını oluşturan iyi bir takım ruhu içerisinde ki karşılıklı sevgi, saygı ve disiplinli çalışma kardeşliğimiz, bizleri örnek bir ekip olarak güzel başarılara taşıyacağından eminiz. Takım arkadaşlarımızın hepsi güzel birlik ve bütünlük çalışması içerisinde ellerinden gelenin en iyisini yerine getirmeye büyük gayret göstermektedir. Bizleri destekleyen, tüm emeği geçen herkesi kutluyor. teşekkür ediyoruz.”Dedi.     

Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Kadrosu: -Seren Selim Ekinci, -Münevver Ercan, -Arzu Çelikel, -Nazlı Kurtman, -Ezgi Ağlamış, -Merve Türkü Ardıç, -Duygu Altunkaya (Kavuklu) -Cansu Bulut, -Pınar Öztürk, -Ekin Tezcen, -Büşra Çetinkaya, -Sultan Göktaş, -Ezgi Ağlamış,

Konya İdeal Gençlik Bayan Voleybol Takımı Kadrosu :  -F.Sevde –Nurcan –Merve –Çiğdem –Melis  -Buse –Yıldız –Ece

SETLER :  

1.Set: Konya İdeal Gençlik Spor:   5  Bor Belediye Spor: 25

2.Set: Konya İdeal Gençlik Spor: 19  Bor Belediye Spor: 25

3.Set: Konya İdeal Gençlik Spor:   9  Bor Belediye Spor: 25



Editör: TE Bilişim