Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar  3. Lig takımlarından Bor Belediyespor önümdeki sezon yine 3. Lige devam etme kararı aldı.

 

Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı geçtiğimiz yıllarda Bölgesel Ligde namağlup olarak 3. Lige çıkmıştı. 3. Ligde de yenilgisiz yükselme maçları oynayan İlçemizin  takımı 2. Lige davet edilmiş olmasına rağmen 3. Ligde mücadele etme kararı alındı.

 

Bor Belediyesi’nde yapılan takım yönetimi toplantısında alınan karar ile, önümüzdeki dönem de Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı 3. Ligde mücadele edecek. Bu kararın alınmasında 2. Lig takımlarının bütçesinin büyüklüğü ve Bakanlığın  aldığı son kararla bu tür takımlara verilen mali desteklerin aşağıya çekilmesinin  etkili olduğu öğrenildi.

 

Diğer yandan, 3. Lig takımı oluşturma çalışmaları da başladı. Transfer sezonunu açan Bor Belediyespor bu dönem 3. Ligde mücadele edip daha etkili ve kalıcı bir takım oluşturmayı planlıyor.  Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı ilerki dönemlerde 2. lig ve ardından 1. Lige çıkabilecek şekilde hem  mali kaynakları hem de sporcu transferlerinin de planlamasını buna göre yaptığı öğrenildi.



Editör: TE Bilişim