Bugün saat 11:30 da Niğde 5 şubat stadyumunda oynanan müsabakada Bor Belediye Spor, Azatlı Sporun konuğu oldu.

Karşılaşmanın  başından sonuna kadar  üstünlüğünü ortaya koyan Bor Belediye Spor ilk dakikalardan itibaren sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi  adeta ablukaya   aldı.

Bor Belediyespor  golü 17.dk da orta sahanın etkili ismi Ozan'ın kullandığı korner atışında, stoperi Çağatay'ın harika bir şekilde yükselip vurduğu topla buldu ve maçın başında tabelayı değiştirdi.

Kaptan Çağatay'ın bu yükselişi adeta takımın kazanma arzusunun, temposunun, topu kullanma üstünlüğünün de yükselişi  anlamına da geliyordu ve ilk yarı içerisinde 3-4 yüzde yüzlük pozisyon üreten Bor Belediye bunları gole çevirmeyi başaramadı ve bu skorla birinci yarı sona erdi.

İkinci yarıya da adeta nerde kalmıştık edasıyla başlayan kırmızı şimşekler ikinci yarının 5.dakikası dolmadan orta sahadan Ozan'ın ayağından sağ kanattan içeriye kat eden Çoşkun'a uzun bir topla hücum geliştirdi. Coşkun kale önüne kadar  topu taşıdı ve ters kanattan gelen Gökhan ÖZDEMİR'e alda at dercesine topu verdi ve Gökhan takımı lehine tabelayı 2.kez değiştirdi ve skoru 2-0 yaptı.

Bu dakikadan son ana kadar üstün oyun anlayışında geriye düşmeyen Bor Belediye Spor diri, mücadele anlayışı gayet sağlam, seyir zevki yüksek, kazanmayı alışkanlık haline getirmiş kendine güveni olan bir takım görüntüsüyle futbolseverler tarafından tam not aldı.

Teknik direktör Rüçhan İRİ yaptığı açıklamada; Maça iyi hazırlandık sporcularımız sahada oyunun ilk dakikasından son dakikasına kadar teknik ve taktik anlamda kendilerine  verilen görevleri layıkıyla yerine getirdiler,takımın mücadele anlayışından,özgüveninden,oyunu daha da güzel oynamak adına futbolun gerektirdiği uygulamaları  yapmak isteyişinden oldukça memnunum.Amacımız bizi izleyenlere seyir zevki yüksek bir futbol izlettirmek,bunu yaparken de sahada  , sportmence kalabilmek ve tabi ki kazanmak,sporcularımız geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu maçta da bunu gayet güzel yaptılar ve sonunda da şükürler olsunki yine kazandılar. Hepsini tekrar tebrik ediyor ve alkışlıyorum dedi.

Kulüp başkanı Fikret DAŞ yaptığı açıklamada; “Dokuzuncu haftayı da galibiyetle geride bıraktığımızdan dolayı çok mutluyum. Azatlı Spor ligin güçlü ekiplerinden, böyle bir takımı deplasmanda üstün bir oyunla ve kaliteli bir futbol gösterisiyle yendiğimiz için oldukça memnunum, bu kadro tüm fertleri dahil olmak üzere her hafta mücadeleriyle ve başarılarıyla gerçekten göğsümüzü kabartıyor, hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. En çokta kendilerine güvenen insanların olduğunu bilerek tam bir arkadaşlık ve dostluk içerisinde tek bir yürek, tek bir bilek olmaları ve bulundukları her ortamda düzgün,efendi duruşları  beni ayrıca  gururlandırıyor. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim Cumartesi günüde 17 yaş takımımızın Veteranlar Sporla maçı vardı, onlarda abilerini aratmadılar, o karla kaplı zeminde, öyle bir müsabaka çıkardılar ki rakip kaleye 5 gol atarak 5-2 gibi farklı bir skorla kendi liglerine galibiyetle merhaba dediler, belirtmek istediğim takımın alt yapısı da oldukça sağlam geliyor,müthiş bir emek veriliyor, çocuklarımız doğru ellerde sporla buluşturuluyor bu ilçemiz için çok önemli bir kazanımdır diye düşünüyorum.  Bu takımların  buralara gelmesinde maddi manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız sayın Sıtkı ERAT'a, Belediye Meclis Üyelerimize, takımın hocalarına, tüm sporcularına,malzemecisine, her zaman yanımızda olan yerel basınımıza, antrenman ve müsabakalarda yararlandığımız ilçemiz stadyum ekibine ve tabiki sporsever Bor halkına teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Fikret Daş önümüzde ki hafta çok önemli bir maçlarının olduğunu belirttiği konuşmasında “ Haftaya ligimizin güçlü ekiplerinden bizimle aynı puana sahip Yeni Niğde Sporla kendi evimizde müsabakamız olacak şimdiden bizi seven, bu takıma gönül vermiş tüm taraftarımızı, Bor halkını "GÜCÜNÜZ GÜCÜMÜZDÜR "parolasıyla maça davet ediyorum,bu özel ilgiyide taraftarımızdan bekliyorum”dedi.                                                                                                                            




Editör: TE Bilişim