Amatör Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi T Grubu temsilcimiz Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı bu gün oynadığı karşılaşmadan galip ayrılarak yükselme grubuna gitmeye hak kazandı.

 

Amatör Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi T Grubunda mücadele eden Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı Pazar günü saat 15:00’da  Bor 100. Yıl Kapalı Spor salonunda grubun ikincisi Konya Gençlik Spor Bayan Voleybol takımı ile karşılaştı.

Karşılaşmanın sadece ikinci setini 25 – 23  kaybeden Bor Belediyespor takımı, güçlü rakipi karşında iyi bir mücadele vererek diğer setlerden galip gelmeyi bildi ve hiç mağlubiyet almadan, grup lideri oldu. Bor Belediyespor bu karşılamadan galip gelmesi ile birlikte grubunun lideri olarak yükselme gurubunda yer almayı hak kazandı.

Bor Belediyespor -  Konya Gençlik Spor karşılaşmasının setleri şöyle…

1. Set : 25 – 20 ,       2. Set : 23 – 25     3. Set : 25 – 22  4. Set :  25 - 22    olarak sonuçlandı.

 

Bu Salon Bor’a dar geliyor…

 

Bor Belediyespor bu hafta oynadığı kendisinden sonra ikinci sırada yer alan Konya Gençlik spor karşılaşması Borlu seyircilerin büyük ilgisini çekti. Her yaş grubundan Borlunun izlediği karşılaşma da salon dar geldi. Bir kısım izleyici karşılaşmayı ayakta izlemek zorunda kaldı.

 

Konya Gençlik Spor Antrenörünün hakeme itirazları sonucu iki kere sarı kart görmesinden  dolayı, salonu terk etmek zorunda kaldı. Rakip takımın antrenörü seyircilerin arasında gelerek, Bor Belediyespor lehine kırmızı… Beyaz… sloganları atarak ilginç bir protesto da bulundu. Salonun biraz karışmasına sebep olan bu ilginç olay sonrasında antrenör protokol bölümüne alınarak orada Borlu seyircilerle birlikte kalan bir seti izledi.

 

Bor Ortaçarşı’da trübünde idi.

 

Hayli zevkli geçen karşılaşmada trübün şovu vardı. Salonu dolduran Borlu Voleybol seyircileri, Bor Belediyespor lehine sürekli tezahüratta bulundu. Karşılaşma sonunda salonda çalan oyun havası ile seyirci ve Bor Belediyespor Bayan Oyuncuları maçta gösterdikleri performansı karşılaşma sonrasında çalan müzik eşliğinde oynayarak galibiyetin keyfini çıkardılar.

Karşılaşmayı Bor İlçe Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Akp, Chp ve Mhp  Bor İlçe Başkanları, Bor Ömürpen Şekerspor Külübü Başkanı Lütfi Ede, bazı meclis üyeleri ile voleybol severler izledi.

 

Bor Ömürpen Şeker Spor maçı EGE TV’de naklen verildi.

 

3. Lig Aroma Bayanlar Ligindeki temsilcimiz  Bor Ömürpen Şeker  bu hafta Ankara’da oynadığı Numune Özcan Bayan Voleybol takımı  karşısındaki karşılaşmayı 3-2 kaybetti.  Karşılaşmada çok iyi mücadele eden Bor Ömürpen Şeker Spor  bütün çabalarına rağmen galip gelemedi. Çok zevkli ve heyecanlı geçen karşılaşmayı Ege Tv. naklen yayınladı.

 

 

Karşılaşmadan ilginç görüntüleri içeren video birazdan...


Editör: TE Bilişim