Deplasmanlı Bayanlar Voleybol liginde mücadele eden ilçemizin bayan voleybol takımlarından Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı  bu hafta Konya Gençlik Spor ile Konya’da karşılaştı.


Deplasmanlı Bayanlar Voleybol liginde mücadele Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı  bu hafta Konya Gençlik Spor ile Konya’da yaptığı karşılamadan galip ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ilk maçında Aksaray Gençlikspor’u 3-0 lık gibi net bir galibiyet ile yenmeyi başaran Bor Belediye Bayanları bu hafta Konya Gençlik Spor’u 3-1 mağlup ederek liderliğe yükseldi.

Maç sonucunu değerlendiren Kulüp Başkanı Fikret Daş, Bor Belediyespor olarak spor adına Bor’da güzel sonuçları yakalıyoruz. Yaklaşık 8. ay süren programlı bir çalışmanın sonunda mutlu sonla takım oyuncularımız zorlu Konya deplasmanından yuvaya 3 puanla döndük. Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı sultanlarımızın başarı sevinci haklı olarak devam ediyor.


İkinci Haftada Lider Oldu

Konya Atatürk Salonunda Pazar günü saat 13:00’da oynanan karşılaşmanın setleri  Set 18-25  ,  2. Set 25-15 , 3. Set 31-33 , 4. 15-25  olarak sonuçlandı.

Bor Belediye Spor Kadrosu : Seren, Büşra, Duygu, Ekin, Münevver, Sultan, Hatice, Ezgi, Merve, Nazlı , Pınar , Arzu , Nazlı   Antrenör : Ragıp Emrah Çalgın  Kulüp Başkanı : Fikret Daş.

Konya Gençlik Spor kadrosu : Büşra, Reyhan, Ayşenur, Serenay, Yağmur, Reyhan, Gülşah, Deniz, Elif, Ceren ve Sude.











Editör: TE Bilişim