Profesyonel lig'lerde oynadığı bütün maçları kazarak namağlup ünvanını sürdüren Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı evinde ilk maçına çıkıyor.

Sezonu Gaziantep Merinos deplasmanında açan ve buradan 3-0 ' lık net bir skorla galip ayrılan Bor'un Sultanları Aroma Bayanlar Voleybol 3.lig'de Elazığ Polisgücünü ağırlıyor.

Daha önce oynadığı 14 maçın 14'nüde kazanmayı bilen Sultanlar hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.Pazar günü Bor  100. Yıl Kapalı Spor Salonunda oynanacak mücadele taraftarının desteğini bekleyen sporcular , bu maçıda kazanarak yenilmezlik serisine devam  etmek istiyorlar.


KARŞILAŞMA BU PAZAR SAAT :13:00'DA
Aroma Bayanlar Voleybol 3.lig'inde çok tecrübeli ve bu ligin lokomotivi olmuş takımların bulunduğunu belirten Bor Belediyespor Kulüp Başkanı Fikret Daş , amacımız sezon başladığında ilk 4'e girip 2.lig için playoff oynamaktı. Ama bu sezon federasyon grupları ve statüyü değiştirdi. Normalde 3 grup olurken bu sezon grupları 4'e çıkararak grubunda ilk iki sırayı alan takımlara playoff oynama şansını veriyor. Bu yüzden bizde çıtamızı biraz daha yüksek tutarak ilk ikiye girmeyi amaçlıyoruz. Takımımızda bu tecrübeleri yaşamış ve profesyonel lig'lerde oynamış çok kaliteli oyuncular var. Onlarında takımımıza olan faydalarını her geçen gün hissediyoruz. Bor Belediyemizin , başta Belediye Başkanımız Sıtkı Erat ve meclis üyelerimizin takımımıza çok büyük destekleri var.Bizlerde bu desteklerini boşa çıkarmamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Pazar günü bizim açımızdan ve geleceğimiz açısından önemli bir maça çıkacağız. Rakibimiz olan Elazığ Polisgücü uzun yıllardır bu lig'de mücadele veren ve bu ligin lokomotiv takımlarından birisi. Yani tecrübeli bir ekip. Maçın ciddiyetini ve kolay olmayacağını biliyoruz. Ancak söylediğim gibi özellikle 1.lig ve 2.lig tecrübesi yaşamış oyuncularımızın tecrübesiyle bu maçıda kazanacağımızı umut ediyorum.Taraftarımızında desteğiyle inşallah bu maçtan galip ayrılacağız ve yenilmezlik serimizi devam ettireceğiz. Çünkü taraftarımızın  desteğine ihtiyacımız var. Bu vesile ile Pazar günü Bor 100.Yıl Kapalı Spor Salonunda saat 13.00 'de oynayacağımız Elazığ Polisgücü maçına tüm  halkımızı bekliyoruz.




Editör: TE Bilişim