3  sene  önce  bayan  voleybol şubesini  açan ve başlatan ve  önce yıldız kızlar akabinde bir üst kategori olan   genç kızlar kategorisine  takım çıkaran  Bor Belediyespor bu sene deplasmanlı bölgesele lige katılmaya uygun  görüldü ve  federasyona gerekli müracaatını yaparak, 2011 *2012  sezonunda ilçemizi deplasmanlı bayan voleybol liginde  temsil  etmeye hak kazandı.

Konu ile  ilgili  açıklama yapan   Kulüp  başkanı  Fikret  DAŞ bir  spor kulübü olarak voleybolda  da  bu sene   hedefimizi büyüterek bize  ilçemize  ve belediyemize   yakışır   bir  şekilde  bayanlar  voleybol deplasmanlı ligine  katılıyoruz,  ilçemizi ve belediyemizi n iyi şekilde temsil etmek için  spor  adına    gerekli çalışmaları olabildiğince her alanda  yapıyoruz ve yapmaktayız. Kulübümüzün  voleybolda   başarılı Antrenörü  Emrah ÇALGIN’a takımı kurması oluşturması için  tam yetki verdik, kendiside    bu konuda titizlikle  çalışmakta  ve  emek  harcamakta, kendisine   güveniyor  ve teşekkür ediyorum. Ayrıca  bu yolda ilerlerken bizlerden  desteğini esirgemeyen Belediye başkanımıza  ayrıca  teşekkürlerimi   sunuyorum. Son olarak belirtmek isterim ki  Bölgesel lig müsabakaları kasım ayı sonu,  aralık  ayı  başı gibi başlayacak ve müsabakalar  ilçe  salonumuzda  oynanacaktır. Tüm  Bor’lu  spor severleri bu oluşuma  destek vermeye davet ediyorum. Dedi .

Konu ile ilgili olarak  açıklama  yapan antrenör  Emrah ÇALGIN  uzun vadeli  bir planlamanın sonucuna  deplasmanlı bölgesel lige  Bor  Belediye spor  olarak katılıyoruz, bu  doğrultudaki çalışmalarımıza  aylar öncesinden başladık, pek  çok sıkıntıyı geride  bırakarak ve bir takım  eksikliklerimize  ragmen takımımızı oluşturmayı başardık, ilçemizde voleybol adına  güzel şeyler olduğu ortada, keşke   daha fazla   takım olabilse   düşüncesindeyiz ve  gerçek  sporseverlerin de   bu şekilde  düşünmesini bekliyor ve  bu konuda   taraflı tarafsız  ve  herkesden  destek beklıyoruz.

Antremanlarımıza  haftanın 3  günü  devam etmekteyiz,  mevcut kadromuzu unıversite okuyan öğrencilerden  ve  bir kac tane de  alt yapıdan yetişen  sporcularımızdan oluşturduk, ancak eksik     bölgeleri de  yakın zamanda  dolduracağız. Bu noktada birkaç transferimiz söz konusu bunları da yakında sizlerle paylaşabileceğiz. Bor halkının ve sporseverlerin  güçlü ve ses  getirecek bir   takım izleyeceklerine inanıyor ve   desteklerini bekliyoruz. Ayrıca kulüp  Başkanımıza  ve Belediye Başkanımıza destekleri  için  teşekkür ediyor, onlarında   gururla  izleyecekleri bir  takımı   sahada  görmelerini  için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam  ettiğimizi  ifade etmek istiyorum.dedi

Editör: TE Bilişim