Bölgesel Ligde Mücadele eden temsilcimiz Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı Aksarayda yapılan yükselme grubu maçlarını bu gün oynadığı Kayseri Özel İdare Bayan Voleybol takımını mağlup ederek 3. Lige yükseldi.

 

Bu Pazar günü oynanan Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ile Kayseri İl Özel İdare Bayan Voleybol Takımı karşılaşması  Aksaray Atatürk Kapalı Stadyumunda  oynandı. Kazanacak ekibin 3. Lige çıkacağı karşılaşma tam bir final gibi geçti.

 

 Çok zevkli ve heyecanlı geçen karşılaşmanın ilk iki setini alan Bor Belediyespor ikinci ve üçüncü seti kaybetti. Dördüncü sette iyi mücadele eden Bor Belediyespor Bayanları seti de farklı aldı. Son sette de maçı iyi götüren Temsilcimiz Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 3. Lige  Merhaba dedi.

 SET SONUÇLARI  

1. Set  : Bor Belediyespor  : 25   -  Kayseri İl Özel İdare : 21

 

2. Set  : Bor Belediyespor  : 18   -  Kayseri İl Özel İdare : 25

 

3. Set  : Bor Belediyespor  : 23 -  Kayseri İl Özel İdare : 25

 

4. Set  : Bor Belediyespor  : 25   -  Kayseri İl Özel İdare : 15

 

5. Set  : Bor Belediyespor  : 15   -  Kayseri İl Özel İdare : 8

 

  

Bir diğer temsilcimiz Bor Ömürpen Şekerspor’dan sonra İlçemizin 3. Ligde Mücadele edecek ikinci Bayan Voleybol Takımı Bor Belediyespor oldu, kutluyoruz.

  

Kulüp Antrenörü  Emrah Çalgın sitemize yaptığı açıklamada, Bölgesel lig T grubunda mücadelemizde bütün takımların arasından yenilgisiz çıktık. Aksaray’da yapılan yükselme grubu Aroma Bayanlar ligi terfi karşılaşmalarına katıldı. İlk maçımızda Adana Çukurova Efes takımını 3-0 mağlup ettik. Bir sonraki maç Kahramanmaraş Fener Gençlik takımını yine 3-0 mağlup ettik. Üçüncü maçımız Mersin Gençler Birliği takımını yine 3-0 mağlup edip finale kaldık. Oynadığımız takımlar hep büyük şehir takımları idi. Bu gün de Kayseri İl Özel İdare ile yaptığımız karşılamda 2-1 yenik durumuna düşmemize rağmen bozulmadık, mücadele azmimizi yitirmedik ve oyuncularımızın üstün performansları ile karşılaşmayı 3-2 kazanmaya bildik. Aramo Bayanlar Ligine terfi ettik. Bütün emeği geçenleri tebrik ediyorum dedi. 

 

Editör: TE Bilişim