1. Amatör küme Futbol ligi A gurubunda mücadele eden ve beşinci haftayıda yenilgisiz geçen Bor Belediyesipor Ulukışla Belediye Spor’a Gol oldu yağdı.
 
 7-2 biten maçın gollerin ikisi ilk yarıda gelirken ikinci yarı atılan goller az sayıdaki seyirciyi coşturdu.
 
Bor Bld. Spor teknik Dikirektörü Rüçhan İri Bu tür maçları saygıdeğer Bor halkının kaçırmaması gerektiğini söyledi.
 
Bugün Saat !3. 30 da başlayan maçta Bor Bld. Spor, Ulukışla Bld. Spor karşısında başından sonuna kadar etkili oyunuyla hem göz doldurdu. Hemde gole doyurdu. Maçın adamı 5 gol atan eray oldu.
 
Dak. 15 de ilk golle perde açan Bor Belediye Spor, dak. 36 ya gelince bu sefer de Serkan solakla  2. golü buldu ve ilk yarı bu sonuçla bitti. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Bor Bld Spor, Dak. 49, dak. 55, dak. 59 ve dak. 66 da Eray, dak. 62 de ise Veysel'le goller buldu. Konuk takım Ulukışla Bld. Spor ise dak. 60 ve 61 bulduğu gollerle sonuca ulaştı. Maç 7 - 2 Bor Bld. Sporun galibiyetiyle sonuçlandı.
 
Ulukışla Bld. Spor ;Yaşar Meral, Emrah sayaroğlu, Fatih Eğilmez, Ahmet Yazgan, Emre Eren, Mustafa Sayın, Mustafa Duru, Abdullah Boran ve Emrah Duman, Tekin Taş ve Kaan Geçin ilk 11 olarak çıktı.  
 
Yedekl Kulubesi: Serhat Tireli, Ali Yerlikaya, Ufukcan Tümal, Aykut Demirci, Alişan Yavuz, salih Ballı ve Onur Kurkan olarak tesbit edildi
 
Teknik Direktör; Süleyman Türkyılmaz ve Yardımcılığı ise Ahmet Bozkurt yaptı.
 
Bor Belediye Spor;1 Alper, 4 Yıldırım Seyhun, 5 Serkan, 55 Emrah, 44 Gökhan, 22 yusuf, 46 Veysel, 51 Eray, 9 Serkan, 10 Üstün, 11 Ali.
Yedek Kulubesi: 12 Hayrettin, 88 Osman, 77 Eser, 33 Ergun, 99 Coşkun, 8 Enes’ten oluştu.
 
Maçın Orta Hakemliğini Yusuf Şahlıoğlu yaparken yan hakemler ise Ahmet Hasyıldırım ile Murat Erel

Fotoğraflar izinsiz alınamaz irtibat [email protected]
 
Editör: TE Bilişim