Niğde Amatör Liginde namağlup mücadele eden Bor Belediyespor Futbol Takımı Yeni Niğdespor ile oynadığı bu hafta ki maçta namağlup unvanını bıraktı.



Haber Foto : Selim GÖKEL

Geçtiğimiz sezon ve bu sezon farklı galibiyetlere imza atan Bor Belediyespor Futbol Kulübü bu Pazar günü Bor 100. Yıl Stadyumunda  saat 12:00’da   Yeni Niğdespor ile karşılaştı.

 

Takımlar başlama vuruşuyla birlikte maça hızlı başladı. Karşılıklı ataklarla geçen maçın henüz başında Yeni Niğdespor duran toptan golü buldu. Maçın 30. Dakikasında Bor Belediyespor bir ani atakla karşılık verdi durum 1 - 1. Devre böyle bitecek denilirken Niğde Belediyespor 2. Golünü buldu. Devre 2 – 1 ile sonlandı.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısı da karşılıklı ataklarla geçti.  Takımlar karşılıklı birer gol daha atarak durumu 3 – 2 ye taşıdılar. Maçta bu skorla, 3 -2 Yeni Niğdespor’un galibiyeti ile sonuçlandı.

 

Çok zevkli geçen karşılaşmada saha içinde ve dışında gergin anlar yaşandı. Yeni Niğdesporlu 2 oyuncu kırmızı kart gördü. Bor Belediyespor takımından da üç futbolcu sarı kart gördü. Kartlara yaptığı itirazlar sonunu Yeni Niğdespor teknik direktörü  Mehmet Yıldırım saha içinden seyircilerin olduğu bölüme çıkarıldı. Burada bazı seyirciler ile kısa tartışmalar yaşandı. Saha içinde zaman zaman çeşitli pozisyon sonucunda futbolcular arasında itiş kakış meydana geldi.

 

Emniyet güçlerinin yoğun güvenlik önlemi aldığı karşılamada gülen taraf Yeni Niğdespor oldu ve maç sonunda büyük sevinç yaşadılar. Karşılaşmayı havanın soğuk olmasından dolayı tel örgü etrafında bir çok seyirci izledi.

 

Bor Belediyespor:

Zafer, Gökhan, Çagatay, Özkan Emre Mustafa, Musa, Coşkun, Şükrü, Ozan Kaan ve Erol

Yedekler: Mutlu, Gökhan, Mikail, Mehmet Yiğit, Tolga Berk, Ömürcan, İzzet

Antranör: Fazıl Tanır, Teknik Sorumlu: Rüçhan İri

  

Yeni Niğdespor:

İbrahim, Ercan, Kürşat, Sefa, Mervan, Zafer, B. Gökhan, İbrahim Halil, Mert, Nazmi, Yusuf

Yedekler: Cem, Caner, Alican, Fatih, Kahraman, Bahadır, Korkut Kaan

Teknik Sorumlu: Mehmet Yıldırım

 

Orta Hakem : Ramazan Çoban

 

 

Editör: TE Bilişim