Bor Belediyesi  tarafından bu yıl 4’cüsü düzenlenen  geleneksel Yaz Spor okulunun açılış Törenine  Bor Kaymakamı  Bekir Sıtkı Dağ, Ak Parti Niğde  Milletvekili Yavuz Ergün , Belediye  Başkanı Sıtkı Erat ,Daire  Müdürleri ,Öğretmen  ve  öğrencilerin yansıra  veliler katıldı.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, 6-18 yaş arasındaki çocuk ve gençlere sporu sevdirmek ve eğitim vermek amacıyla 912 öğrencin katılımıyla 3 aylık açılan yaz spor okulunda 10 ayrı branşta eğitimlerin verileceği ve 16 öğretmenin görev yapacağını açıkladı. 

Erat: “Derdimiz ve sevdamız gençlerin daha iyi eğitim almasıdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın fiziki gelişimlerine katkı sağlamak, onların boş zamanlarını değerlendirmek, sporla buluşturmakla birlikte arkadaşlık bağlarını güçlendirmektir. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da kurslarımızı ücretsiz yaptık. Ayrıca kurslarımıza kayıt yaptıran  tüm öğrencilerimize sportif malzeme ve forma ihtiyaçlarını da Bor Belediye Başkanlığı olarak ücretsiz karşılıyoruz" dedi.
 
Editör: TE Bilişim