Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 3. Lig Yükselme Grup müsabakalarında namağlup olarak 3. lige yükseldi.

Deplasmanlı Büyük bayanlar Voleybol Ligde Grubunu lider bitiren Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı 3. lige yükselme grup maçlarını 15–18 Mart 2012 tarihleri arasında Aksaray’da oynadı. Borbelediyespor   oynadığı  12 maçın  hepsini kazanarak  şampiyon oldu  ve  3 lige  direk katılan  bir  takım  unvanını alarak  bir  ilke imza  attı. 

 

 Finalde kayseri ekibinide  3–2   yenen Bor Belediyespor Voleybol takımı  grup maçlarında 2 Konya takımı ve  2 Aksaray takımını yendikten sonra play oflarda     Mersin,  Adana,  Kahramanmaras ve Kayseri takımlarını yendi.

 


Antrenör   Emrah çalgın:  İnandık  çalıştık  başardık başka sözle  açıklanamaz, bu sürecde yanımızda olanlar kadar karsımızda  duranlarda oldu. Tüm maçlarımızı alarak alın terimizle  bileğimizin hakkı ile   3. Lige  çıktık, tüm sporcularımı kutluyorum dedi. Niğde ve Bor halkına hayırlı olmasını ifade eden Çalgın bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat olmak üzere Kulüp Başkanı Fikret Daş ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

 

Editör: TE Bilişim