Bor’da bir ilk… Bor Belediye Spor futbol takımı bölgesel lige yükselebilmek için Nijeryalı bir forveti denemek için Bor’a getirdi.
Bor Belediye Spor mücadele ettiği Amatör Lig A Grubunda mağlubiyet almadan lider tamamlamış ve Play-Of maçlarına katılmaya hak kazanmıştı. 
Bor Belediyespor Play-Of ilk maçını deplasmanda Polis Meslek Yüksek Okulu Spor ile 19 Şubat 2011 Cumartesi günü saat 12:00’de Niğde 5 Şubat Stadında oynayacak. Bu karşılaşmanın rövanşı ise bir hafta sonra 27 Şubat 2011 Pazar günü Bor 100. Yıl Stadında yapılacak.
Bor Belediye Spor gerek Play-Of maçlarında gerekse ondan sonraki Bölgesel Lig Maçlarına iddialı hazırlanıyor ve kadrosunu daha kalite hale getirmeye çalışıyor.
İlçemizde İlk Olacak…
Bor Belediye Spor futbol takımı Bölgesel Lige katılmak ve başarısının devamını sağlamak amacı ile İlçemizde ilk defa bir yabancı futbolcu transfer yoluna gitti.
 
Bor Belediye Spor başkanı Fikret Daş daha önce Kocaeli Spor ve Akhisar Belediye Spor da futbol oynamış olan Maxwell Ovie Ofuyah ismindeki forveti denemek üzere Bor’a getirdiklerini açıkladı.
Takımla birlikte antremanlara çıkacak olan Maxwell, işlemlerinde her hengi bir problem olmaması ve teknik kadronun beğenmesi halinde Bor Belediyesi ile sözleşme yapacağı kaydedildi.
Futbolcuyu, Bor Belediye Spor Kulübü Başkanı Fikret Daş’ın yeğeni Kocaeli Sporun eski Antrenörü olan Tufan Deniztaş göndermiş olup futbolcuya sözleşme karşılında Bor Belediye Spor Kulubu hiçbir ücret ödenmeyeceği bildirildi. Futbolcunun sadece barınma ve ihtiyaçları karşılanacak.
Kulüp Başkanı Fikret Daş Bor’lu işadamlarına da bir çağrı yaptı. ‘Özellikle Bor dışında yaşayan hemşehrilerimizin Bor sporumuza sahip çıkmalarını bekliyoruz. Artık sportif faaliyetlerimizle Bor ses getirecektir. Buna gönülden inanıyorum’ dedi.

Video Fotoğraf : Selim GÖKEL - izinsiz alınamaz



Not ; Fotoğraflara fare tıklayın büyüsün... Tekrar tıklayın küçülsün...
Editör: TE Bilişim