Gençler ağabeylerini aratmadılar, kendi liglerinin bitimine 1 maç kala aynı ağabeyleri gibi namağlup şampiyon olarak kendilerine güvenenleri mutlu ettiler.
 
 
 
Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Fikret Daş; Gerçekten çok gururluyuz, mutluyuz gençlerimizde liglerini ağabeyleri gibi şampiyon olarak tamamladılar ve bu işin tesadüflerle değil, altyapı eğitimiyle, emekle, sabırla olduğunu herkese gösterdiler ve somutlaştırdılar. Onlarla gurur duyuyoruz, hocalarının nezaretinde soğuk demediler, sıcak demediler, kar ,yağmur, çamur demediler çalıştılar, hiçbir şeyden yılmadılar, hep mücadele ettiler ve bunun sonucunda da başarı geldi. Ben genç sporcularımıza canı gönülden teşekkür ediyor ve onları yürekten alkışlıyorum.” dedi.
 
Başkan Fikret Daş açıklamasının devamında; “Rüçhan ve Fazıl hocalarada ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu başarılar onların alın terinin eseridir, kolay değil onlarca gençle ayrı ayrı ilgilenmek, onlardan bir takım kurmak, teknik taktik öğretirken mücadelenin esas olduğunu öğretmek, sabırla tekrar tekrar anlatmak ve sürekli başarıyı kovalayan, iradeli, kazanmayı alışkanlık haline getirmiş, ruhu olan ekipler kurmak hiçte kolay değil, futbol liglerinde biz bu yıl fırtına gibi esiyorsak burada en büyük pay hocalarımızın ve sporcularımızındır U-17 liginde şampiyonluğu son maçta çok şanssızca kaçırdıysa,büyük amatörde takımımız namağlup şampiyon olduysa, şimdi U-19 liginde gençlerimiz namağlup şampiyon olduysa,U-16 ligine yoğun bir şekilde hazırlanılınıyorsa, bir yandan da büyük amatör takımımız Niğde Belediyesi maçına hazırlanıyorsa, U-19 takımımızın bölge grup eleme maçlarına hazırlığıda düşünülürse bu başarıların ardındaki emeğin,alın terinin,fedakarlığın, mücadelenin,sabrın,inanmışlığın ve birlikteliğin ne derece güçlü olduğu herkes tarafından çok daha iyi fark edilecektir.
 
İşte ben hocalarımıza bunlardan dolayı ayrıca teşekkür ediyor ve onları takdir ediyorum. Tabiki bu bir ekip işidir Belediye Başkanımızdan, Belediye Meclis üyelerimize, kulüp başkanından, teknik heyete, sporculardan, malzemecisine, her türlü şartta bizi destekleyen seyircimize  varana kadar herkesin bu başarılarda alın terinin olduğunun farkındayım, amacımız ilçemize ve bize güvenenlere layık olabilmektir. İlçemiz her şeyin en güzeline layıktır. ‘dedi.


******************************************************************
 
HAFTANIN PROGRAMI…
 
 TARİH :            SAAT : TAKIMLAR :                                                                     YERİ:
                                                                                             
U–16 Futbol Ligi
16.04.2011             11.00                      Bor Belediye SP-Niğde Belediye Sp                Bucakçayır
Cumartesi                                                                                                                         
__________________________________________________________________________________
                                                               Bal Ligi Yükselme
17.04.2011             13.30                      Niğde Belediye Sp-Bor Belediye Sp                5 Şubat Stadı
 Pazar
___________________________________________________________________________
                                                               5.Atatürk Kupası Kickboks Şampiyonası
17.04.2011             09.00       (K.K.T.C,Azerbeycan, İran, Afganistan, Adana,          5 Şubat S.S
 Pazar    (Konya, Kayseri, Nevşehir, Antalya, Diyarbakır, Aksaray Çanakkale)
__________________________________________________________________________
 
 

Editör: TE Bilişim