Bu sezon Aroma Bayanlar 3. Liginde mücadele edecek olan Bor Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı kadrosuna yeni iki oyuncu kattı.

 

Üç sezon önce Bayanlar Voleybol şubesini açarak başlatan, önce yıldız kızlar peşinden üst kategori olan Genç Kızlar kategorisinde mücadele edip Bölgesel Lige yükselen ve Aksaray’da yapılan yükselme grubu maçlarını yenilgisiz alan Bor Belediye Bayan Voleybol takımı bu sezon 3. ligde mücadele edecek.

 

Bor Belediyesi Transferlere Başladı

 

Aroma Bayanlar 3. Ligde mücadele edecek olan Bor Belediye spor Bayan Voleybol takımı yönetimi ve antrenör Emrah Çalgın’ın araştırması neticesinde iki yeni oyuncu transfer etti. Bartın Polisgücü Bayan Voleybol takımda geçtiğimiz sezon 3. ligde  oynayan Nur Kaymaz ile Bolu Belediye Spor Bayan Voleybol takımında 2. ligde oynayan Hande Irmakcan Bor Belediye Spor’a  transfer imzası attılar.

 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat makamında yapılan imza töreninde ; ” Bu sezon yükseldiğimiz Aroma Bayanlar Voleybol 3. Liginde yeni sezon hazırlıklarımıza, yaptığımız tranferlerle başladık. Yeni sezon da hedefimizi yüksek tutmak için Hocamız ve Yönetimimizin araştırmaları sonucunda Bartın Polisgücü’nden Nur Kaymaz ve Bolu Belediye’sinden Hande Irmakcan ile anlaşarak transfere başladık. Şimdiden ilçemize ve takımımıza hoş geldiniz der, başarılar dilerim, şehrimize hayırlı olsun” dedi.

 

Bor Belediye spor Bayan Voleybol takımı antrenörü Emrah Çalgın ise “ Bölgesel Ligde yenilgisiz olarak bileğinin hakkı ile 3. lige çıkan ve bir ilke imza atan takımımız çok daha zorlu lig olan 3. ligde başarılı olması adına uğraş vermekteyiz. 1 ay öncesinden prensipte anlaştığımız oyuncularımız ile bu gün transfer imzalarımızı attık. Yeni sezonda Hande Irmakcan ve Nur Kaymaz arkadaşlarımız Bor Belediye spor forması ile mücadele edecek. İyi bir takım oluşturmak için desteklerini esirgemeyen Bor Belediye Başkanımız Sıtkı Erat’a, kulüp başkanımız Fikret Daş’a ve Bor Belediye Meclis Üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah bizi destekleyen ve sevenlere mahcup olmamak için sonuna kadar emek vereceğiz” dedi.

 HABERİ YAPTIKTAN SONRA BOR BELEDİYESİNDEN BİR TRANFER HABERİ DAHA GELDİ.

Bor Belediyespor Ankaragücü forması ile 1. Ligde oynamış Çiğdem Öztoprak'ı da tranfer ederek şimdiden 3. tranferini gerçekleştirdi. 

Bor Belediye Spor Bayan Voleybol takımı ile birlikte Bor Ömürpen Şeker Spor Voleybol Takımı da 3. ligde mücadele edecek. İlçemizin iki güzide takımına da 3. ligde Borhaber.net olarak başarılar diliyoruz.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim