Niğde Amatör Lig’i namağlup, lider şampiyon olarak tamamlayıp Bölgesel Amatör Lig’e yükselen namağlup Bor Belediye Spor Kulübü Pazar günü saat 13.00'te BESYO sahasında Çukurluyu Belediyespor ile karşılaştı.

Niğde 1.Amatör küme Play-Off gurubunu namağlup lider olarak tamamlayan Bor Belediyespor Pazar günü saat 13.00'te BESYO sahasında Çukurluyu Belediyespor ile karşılaştı.

Bor Belediyespor, Çukurluyu Belediyespor müsabakasında atakların her iki takım oyuncularının ilk yarıda karşılıklı gol arayışları mücadelesi galibiyete yetmedi.

İlk yarı 0-0 beraberle bitti.

Maçın ilk yarısında performans gösteren her iki takım Bor Belediyespor ve Çukurluyu Belediyespor ikinci yarının ortasına kadar performanslarını hız kesmeden gösterdiler. Çukurluyu Belediyespor Lider rakibi Bor Belediyespor karşısında bu performansına ikinci yarı sonuna doğru yorulmuş olmasına karşın güzel defans yapmakta olan takımın oyununa cevap veremedi. Bor Belediyespor rakibinin bu dakikalarda oyuna ağırlığını koydu ve galibiyet için akınlarına başladı. Bor Beldespor 11 numaralı oyuncusu Ahmet çift sarı kart görmesi ardından oyun dışı kaldı.

Maçın kalan dakikalarında 10 kişi ile mücadelesine devam eden Bor Belediyespor oyuncusu İsmail’in 80. dakikada ceza sahası yakınından isabetli direk sert şut atışı hedefine ulaştı.

Bor Belediyespor 1 Çukurluyu Belediyespor  0  oldu.

Bor Belediyespor oyuncusu İsmail takımının ve kendisinin 2. golünü maçın 90. dakikasında kaydederek geri dönüş telefasi olmayan skoru elde etmeyi başardı.2-0 

Bor Belediyespor 2 Çukurkuyu Belediyespor 0 oldu.

Bor Belediyespor aldığı bu maç sonucuyla Play-Off grubunda müsabakaların bitimi 1 hafta öncesi, Bor Belediyespor namağlup olarak girdiği bugünkü müsabakada hem Niğde İl şampiyonluğunu kazandı, hem de 2019-2020 futbol sezonunda Niğde İlini BAL liginde temsil etmeye hak kazandı.

Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, müsabakayı izlemek için stadyumda yerini alarak Bor Beldespor’a destek verdi. Müsabakanın her iki takım oyuncularını kutlaması ardından Bor Belediyespor takım oyuncularını ve takım yöneticilerini başarılarından dolayı kutladı. 

Baran açıklamasında;” Niğde Amatör Lig’i şampiyon olarak tamamlayıp Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Bor Belediye Spor Kulübünü tebrik ediyor, yeni dönemde de destekçileri olacağımızın sözünü veriyoruz.” dedi.

Bor Beldespor’a en başta takım antrenörü Fazıl Tanır Hoca, Bor Belediyespor Başkanı emeği geçen herkesi kutlar, Niğde İli için BAL liginde başarılı güzel müsabakalara imza atacağından emin olarak başarılarının devamını temenni ederiz.






 
Editör: TE Bilişim