Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı ilk kez katıldığı Bölgesel ligin ilk maçında iyi not aldılar.

 

Bölgesel Bayan Voleybol  Liginde ilk kez mücadele eden Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı Aksaray Gençlikspor Bayan Voleybol Takımı ile ligdeki ilk maçını yaptı.

 

Bor 100. Yıl Kapalı Spor Salonunda Cumartesi günü saat 15:00’da başlayan karşılaşmada Bölgesel Bayan Voleybol  Liginde ilk kez mücadele eden Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı, Aksaray Gençlikspor Bayan Voleybol takımına karşı 3 – 0 galip gelmeyi başardı.

 

Bor Belediyespor, takımın bir çok oyuncusunun yeni bir araya geldiği, kısa zaman önce antremanlara çıkmalarına ve  henüz maç tecrübesi olmamasına rağmen yine genç ve yeni oluşturulmuş konuk Aksaray takımına karşı iyi mücadele etti ve gelecek için ümit vaat etti.

 

Bölgesel Bayanlar Voleybol Liginde ilk kez mücadele eden Bor Belediyespor takımı evinde oynadığı ilk maçın 3 setini de kazanarak, haftaya oynanacak Konya Desplasmanı için moral kazandı.

 

Karşılaşmanın birinci ve ikinci setlerini  25-17 , üçüncü seti ise 25-18 ‘lik sonuçlarla bitiren Bor Belediyespor karşılaşmasına Borlu seyirciler ilgi gösterdi.

 

Karşılaşmadan önce Bor Belediyesporlu oyuncular seyircilere kaşkol dağıttı.

 

Karşılaşmayı, Bor İlçe Kaymakamı Muammer Balcı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Gençlik Hizmetleri ve Spor Niğde İl Müdürü Metin Kaplan ve Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy , Bor Belediyespor Kulüpler Başkanı Fikret Daş , yine İlçemizin Bayan Voleybol Takımlarından Ömürpen Şekerspor Bayan Voleybol Takımı Başkanı Lütfi Ede ile voleybol severler izledi. Karşılaşma sonunda Kaymakam Muammer Balcı ve Belediye Başkanı Sıtkı Erat oyuncuları ve teknik heyeti tebrik ettiler.

 

 

Editör: TE Bilişim