Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı bu hafta deplasmanda Kayseri İl Özel İdare Spor Bayan Voleybol Takımı ile karşılaştı.


Haber : Alim GERÇEL  / Kayseri'den bildirdi.

Bor Belediyespor Bayan Voleybol Takımı bu hafta deplasmanda Kayseri İl Özel İdare Spor Bayan Voleybol Takımı ile karşılaştı.
Kayseri Talas Spor Salonun'da oynanan müsabakaya Bor Belediyesi önünden otobüsler kaldırıldı. Yaklaşık 150 kişilk taraftar grubuyla Kayseri'ye giden Bor Belediyespor  kulübünü Bor Kaymakamı Muammer Balcı , Bor Garnizon Komutanı Albay Fatih Dağlı  ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'da yalnız bırakmadı.


Tarih: 06.Ocak.2013  Saat: 12.00

Yer: Talas Spor Salonu

Baş Hakem: Mahmut ÜNSAL (Çorum)

Yrd. Hakem: Ömer AÇICI (Kayseri)

Yazı Hakemi: Alpaslan GERÇEL

Sayı Hakemi: Selami ÖZTÜRK

Çizgi Hakemleri: Kâmil TEKATLI, Adnan  ÜSTÜNEL

Gözlemci; Âlim GERÇEL (Kayseri)

 

KAYSERİ İL ÖZEL İDARE SPOR: 1. Sevtap KEÇİYOKUŞU (Kaptan), 3. Elif Öykü YENİSOY, 4. Fatma ULUTAŞ, 5. Ayşenur KAYA, 6. Betül DEMİRYÜREK, 7. Kübra SOYKAN, 8. Ceydanur ARAÇ, 9. Gözde Dilan BAKIRKAYNAK, 10 Rabia UĞUR (Libero), 11. Tuğçe ÇIĞ, 12. Hatice ALBAYRAK, 14. Yasemen ATİKTÜRK

Antrenör: İbrahim SAN

 

BOR BELEDİYE SPOR: 1.Nur KAYMAZ, 2. Hande  IRMAKCAN, 3. Duygu KAVUKLU, 4. Tuğba ALTUĞ, 5. Sultan GÖKTAŞ, 7. Gözde CUMURLU, 8. Miyase GÖKÇE, 9. Esma ÇOKAK, 10. Ezgi AĞLAMIŞ (Libero), 11. Çiğdem ÖZTOPRAK (Kaptan), 12. İrem TAN, 15. Deniz EVERDİ

Yard. Antrenör: Emrah R. ÇALGIN

  

SETLER: 16-25, 19-25, 22-25.

 

Voleybol Gözlemcisi Alim Gerçel tarafından Maçın Yorumu:

Kayseri İl Özel İdare Spor- Bor Belediye Spor müsabakasında Kayseri  Voleybol  tarihinde bir ilk yaşandı.

Çok güçlü ekip oluşturan Bor Belediyespor Voleybol takımı Kayseri Talas Spor Salonunda yapılan müsabaka için Bor İlçe kaymakamı Muammer BALCI, Belediye Başkanı Sıtkı ERAT  ve Garnizon Komutanı Albay  Fatih  DAĞLI  başta olmak üzere amigoları ile birlikte taraftarları  üç  otobüsle gelerek salonda hazır bulundular. Müsabaka müddetince takımlarını desteklediler ve güçlü takımlarına güç kattılar.

Bu örnek davranışın Kayseri ilimizdeki spor kulüpleri de dahil diğer  kulüplere de örnek olması dileğimizdir. 

Birlik ve beraberliği sağlayarak güçlü bir ekip oluşturan Bor Belediye Başkanı Sayın Sıtkı ERAT’ın şahsında bütün Bor Belediye spor mensuplarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

            Yine bu müsabakayı  takip için gelen Niğde ilimizde görev yapan Ulusal Voleybol Hakemi Barış TURAN’nı da tebrik ederiz.
 

İl Özel İdare Spor takımımızın elemanları bu müsabaka için bütün imkanlarını  seferber etmişlerdir. Ancak  açık üstünlüğü olan  Niğde BOR Belediye Spor  müsabakayı net  skorla 3-0 kazanmıştır.

 Müsabaka esnasında ve sonrasında hoşa gitmeyen kaba hareketlerde bulunan Kayseri İl Özel İdare Spor çalıştırıcılarından Oğuz GÜMÜŞKAYNAK ve  yanındaki  diğer insanların bu tutumları Türk Voleyboluna,  misafir severliğe, centilmenliğe  yakışmadı. 

  Hiç kimsenin galibiyet ve mağlubiyetin  neticesinde  faturayı hakemlere kesmeye  hakkı olmasa gerek.  

 Gönlümüz Kayseri takımlarının seri galibiyetler alarak Kayseri Voleybolunu  arzulanan  seviye getirmeleridir.

BORLULAR 5 OTOBÜS İLE KAYSERİ'DE 

Maçın hemen ardından görüşlerini aldığımız Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ; Buraya coşkulu bir şekilde geldik ve coşkulu bir şekilde gidiyoruz.Takımımızı tebrik ediyorum.İnanılması güç bir başarı elde ettiler ve 21'de 21 yaparak yenilmezlik serisine devam ettiler.Tribünden birkaç kişi taraftarımızı  maç içerisinde kışkırtmaya ve kızlarımızın moralini bozacak davranışlar sergilemeye çalıştı.Hiç bir şekilde onların yaptığı bu hareketlere uymadık.Zaten Kayseri Voleybol Gözlemcisi ve Kayseri Hakem Kurulu Üyesi Alim GERÇEL beyefendi de  bu müsabakayla ilgili olarak , Müsabaka esnasında ve sonrasında hoşa gitmeyen kaba hareketlerde bulunan Kayseri İl Özel İdare Spor çalıştırıcılarından Oğuz GÜMÜŞKAYNAK ve  yanındaki  diğer insanların bu tutumları Türk Voleyboluna,  misafir severliğe, centilmenliğe  yakışmadı.Çok güçlü ekip oluşturan Bor Belediyespor Voleybol takımı Kayseri Talas Spor Salonunda yapılan müsabaka için Bor İlçe kaymakamı Muammer BALCI, Belediye Başkanı Sıtkı ERAT  ve Garnizon Komutanı Albay  Fatih  DAĞLI  başta olmak üzere amigoları ile birlikte taraftarları  5  otobüsle gelerek salonda hazır bulundular. Müsabaka müddetince takımlarını desteklediler ve güçlü takımlarına güç kattılar.Bu örnek davranışın Kayseri ilimizdeki spor kulüpleri de dahil diğer  kulüplere de örnek olması dileğimizdir.Birlik ve beraberliği sağlayarak güçlü bir ekip oluşturan Bor Belediye Başkanı Sayın Sıtkı ERAT’ın şahsında bütün Bor Belediye spor mensuplarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz şeklinde açıklamaları oldu ve bizede fazla söz söylemeye gerek kalmadı. Bu vesile ile bizleri gerek evimizde oynadığımız gerekse deplasmanda oynadığımız maçlarda yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımıza , Sayın Garnizon Komutanımıza ve çok kıymetli taraftarlarımıza teşekkür ediyorum , dedi.

 Kayseri Voleybol Gözlemcisi ve Kayseri Hakem Kurulu Üyesi Alim GERÇEL 'beye haber ve yorumundan dolayı Borhaber.net olarak teşekkür ediyoruz. 

 

 

Editör: TE Bilişim