Niğde İli 1.  Amatör Küme Futbol Liginde bu hafta karşılaşmalara devam edildi.

Niğde İli 1. Amatör Küme Futbol liginde Lider Bor Belediyespor ile 3. sırada bulunan Yeni Niğdespor Bor 100. Yıl Stadyumunda karşılaştı.

Yaklaşık 200 kadar futbol severin yanında Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Bor Belediyespor Kulüp Başkanı Fikret Daş’ın da izlediği karşılaşma da Yeni Niğdespor galip gelmeyi bildi.

Karşılaşma  futbol açısından güzeldi. Her iki takım da iyi mücadele ettiler. Yeni Niğdespor bu sezon 3 teknik direktör değiştirdi. Daha önceki maçlara göre daha iyi oynayan Yeni Niğdespor takımı vardı.  Play-Of maçlarında geçtiğimiz haftalarda Niğde’de 7 – 0 yenildiği Bor Belediyespor’a bu hafta 3 gol atmayı başardı.

Bor Belediyespor’un kart cezalarından dolayı bazı oyuncuları eksikti. Bu karşılaşma da iki futbolcu kırmızı kart gördü. Maçın sonuna doğru zaman zaman gerginleşen karşılaşmanın sevinen tarafı Yeni Niğdespor oldu. Yeni Niğdespor’un gollerini  Abdurrahim , Ötken ve Halil İbrahim attı. Bor Belediyespor’un gollerini ise Şükrü ve Musa attı.

Bor Belediyespor lider başladığı karşılaşmada mağlup olmasına rağmen avaraj ile liderliğini sürdürdü.

Bor Belediyespor’un peşinde  ikinci sırada ve puanı eşit olan Niğde PMYO takımı ise bu hafta Kızılca Belediyespor’ a tam 8 gol attı. Kalesinde ise 2 gol gördü.

Haftaya oyananacak son karşılaşmaların ardından grubun lideri belli olacak. Devam eden Amatör Lig Şampiyonu,  Bal liginde mücadele eden Niğde Belediyespor’un 3.lige çıkması halinde direk Bal Ligine yükselecek. Niğde Belediyespor şampiyon olamaz ve bal liginde kalırsa Amatör Lig Şampiyonu Niğde Belediyespor ile karşılaşak ve galip gelen taraf Niğde’yi Bal Liginde temsil edecek.

 

Buna göre Play-Of mücadelesi yapan 4 takımın maç sonucu puan durumu aşağıda ;


NİĞDE İLİ 1. AMATÖR KÜME FUTBOL LİGİ PUAN CETVELİ
TAKIMLAR
 
1 YENİ NİĞDE SPOR
2 PMYO SPOR
3 KIZILCA BELEDİYE SPOR
4 BOR BELEDİYE SPOR
A GRUBU
  TAKIM ADI O G B M A Y AV PUAN
1 BOR BELEDİYE SPOR 5 3 1 1 24 8 +16 10
2 PMYO SPOR 5 3 1 1 21 7 +14 10
3 YENİ NİĞDE SPOR 5 3 0 2 16 14 +2 9
4 KIZILCA BELEDİYE SPOR 5 0 0 5 6 38 -32 0
5. HAFTA TOPLU SONUÇLAR
TAKIMLAR  SKOR
KIZILCA BELEDİYE SPOR - PMYO SPOR  2 - 8
BOR BELEDİYE SPOR - YENİ NİĞDE SPOR 2 - 3



Editör: TE Bilişim