Deplasmanlı Bayanlar Voleybol Ligdeki temsilcimiz Bor Belediye Spor Bayan Voleybol takımı bu hafta karşılaştığı Aksaray Eğitim Spor bayanlarını 3-0 ‘lık sonuçla mağlup etti.


Bor Belediye Spor Bayan Voleybol takımı galibiyet serisini sürdürüyor. Bu hafta Pazar günü saat 15:00’da Bor 100. Yıl Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmada Aksaray Eğitim Spor Bayan voleybol takımı 3-0 ‘lık net bir sonuçla mağlup etti.

Bor Belediye Spor 1. Set : 25 – 17 , 2. Set : 25 – 13 ve 3. Seti : 25 – 15 alarak liderliğini sürdürdü. Aksaray Eğitim Spor’un kötü oyunu karşısında çok rahat bir karşılaşma çıkaran Bor Belediye Spor takımı rakibinin güçsüzlüğü karşısında oyunu gevşetti ve bir çok hata yaptı. Daha önceki karşılaşmalara göre çok zevkli sayılmayacak bir oyun izleyen Borlu voleybol severler yine de galip gelmenin sevincini yaşadılar.

Her zaman ki gibi hayli fazla bir seyirci karşısında oynanan karşılaşmadan  sonra Bor Belediye Spor Bayan Voleybolcuları galibiyet sevincini oyun havası eşliğinde oyun oynayarak kutladılar.

Bor Belediye Spor oynadığı 3 karşılaşmanın 3’nü de kazanarak 9 puan ile liderliğini sürdürdü. 



Editör: TE Bilişim