İlimiz sporcusu Bulutcan ŞAHİN 02-14 Eylül tarihleri arasında Rusya’nın Sen Petersburg şehrinde yapılacak olan Yıldızlar Dünya Boks  Şampiyonasına  katılacak.


Bulutcan ŞAHİN hakkında bilgi veren İl Müdürlüğü ve Milli Takımlar Antrenörü M.Ali CINCIK “Bulutcan’ ın  Ülkemizi ve Niğdemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Bulutcan çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi gerek buradaki antrenmanlarımız gerek milli takımdaki hazırlık döneminde madalya sporcusu olduğunu bizlere gösterdi. İnşallah Rusya’da da yumruklarını madalya için atacak ve bizlerde buradan dualarımızla destek olacağız. Bu başarıyı kazanmamızda başta Gençlik  Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Harun TURHAN’ a Spor Şube Müdürümüz Bülent ÖZGÜVEN’ e çok teşekkür ediyorum. Onların sayesinde daha çok şampiyonları dünya şampiyonasına göndereceğiz.”dedi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN başarılarından dolayı Antrenörümüz Mehmet Ali CINCIK’ a teşekkür ederek; Dünya Şampiyonasında İlimizi ve Ülkemizi temsil edecek olan Bulutcan ŞAHİN’ e başarılar diledi. 

Editör: TE Bilişim