Boks Federasyonu Başkanlığının 2012 yılı faaliyet programı gereği üst minikler ferdi Türkiye boks şampiyonası 11–17 Haziran 2012 tarihlerinde Kars ilinde yapıldı. Söz konusu şampiyonada ilimizi temsilen katılan Bulut Can Şahin 56 kg. da Türkiye şampiyonu oldu.


               Boks İl temsilcisi ve Milli takım antrenörü Mehmet Ali Cıncık yaptığı açıklamada Türkiye şampiyonasına yaklaşık 1000 sporcunun katıldığını ve çok çetin maçların arasından şampiyon sporcu çıkardıklarını ifade eden Antrenör Mehmet Ali Cıncık Sporcusunun Eylül ayında Fransa’da yapılacak Avrupa şampiyonasında Ülkemizi ve ilimizi temsil edeceğini söyledi. Cıncık destek ve katkıları bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan ve Yiğit spor kulübü başkanı İbrahim Yiğit’e, Yiğit spor kulübü Boks antrenörü Hasan Öztürk’e ayrıca Sporcumuzun babası Ali Şahin beye katkılarından dolayı teşekkür etti.

           Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan Türkiye şampiyonu olan  Bulut Can Şahin’i  ve antrenörü Mehmet Ali Cıncık’ı makamında kabul etti. Başarılarını altın takarak ödüllendiren Turhan Eylül  ayında Fransa’da yapılacak Avrupa şampiyonasında da başarılarının devamını dileyerek madalya almasını istedi.




Editör: TE Bilişim