Bisiklet Federasyonu Başkanlığının 2014 Faaliyet Programında Yer Alan bisiklet milli takım kampı 03/24 Aralık 2014 tarihleri arasında Demirkazık kamp eğitim merkezinde hazırlık kampı çalışmalarına başladı.

 

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan antrenman ve çalışmaları yerinde görmek için milli sporcuları Demirkazık kamp eğitim merkezinde ziyaret etti. Turhan Demirkazık kamp merkezinde milli takım kamplarını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek Avrupa dünya ve olimpiyatlarda bisiklet milli takımına başarılar diledi.

 

 

 İl Müdürü Harun Turhan’a kamp hakkında bilgi veren teknik kurul üyesi ve Milli Takım Antrenörü Suat TORGAY kampta mekanisyen Sabri BAYİZİT, Orhan ŞAHİN, masör Halil Emre ve 15 sporcu ile çalışmalara başladıklarını söyledi. 40 yıl aradan sonra yol bisikletini de maksimum kotayla 3 sporcu ile 2012 Londra olimpiyatlarına katıldıklarını buraya gelmek için başta Demirkazık kamp eğitim merkezinde yaptığımız kampların ve çalışmaların büyük faydası olduğunu söyledi. İlk hedeflerinin 2015 Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonasına hazırlanmak olduğunu ana hedeflerinin ise 2016 yılında Brezilyanın Rio kentinde yapılacak olan olimpiyatlarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilişim