Bisiklet Milli Takımı teknik direktörü Suat Torgay açıklama yaptı. Büyük Erkekler Milli Takım fizik kuvvet ve kondisyon kampı 21 Aralık 2011–03 Ocak 2012 tarihleri arasında Demirkazık Kamp Eğitim Merkezinde teknik kadro ve sporcularla birlikte 19 kişi katılacaktır.   Fizik kuvvet ve kondisyon kamplarımız her yıl yapılmakta ve bu yıl Demirkazık Kamp Eğitim Merkezini tercih ettik dedi.

 

Suat Torgay iyi bir kamp dönemi geçirmeyi umduğunu belirterek hedeflerinin 2012 yılında yapılacak olimpiyat yarışlarına hazırlanmakta olduklarını ve 3 sporcularının olimpiyat vizesi aldığını, ilk olimpiyatlara ise bisiklet dalında 1972 yılında 1 sporcuyla katıldıklarını şimdi ise 3 sporcu ile katılacaklarını dolayısıyla bisiklet sporunun ülkemizde gelişmekte olduğunu söyledi.

 

           Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan İlimize gelen Bisiklet A Milli takımının daha önce üç defa demirkazık kamp eğitim merkezinde kamp yaptığını, Bisiklet A Milli takımını tesislerimizde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ve milli takımlarımıza her türlü imkânın verildiğini, bundan dolayı milli takımların ilimizi ve kamp merkezini tercih ettiklerini belirten Kaplan Bisiklet Milli takımına önümüzdeki sezonda yapılacak Uluslar arası turnuva ve şampiyonalarda ve olimpiyat yarışlarında başarılar diledi.

 

Editör: TE Bilişim