Ahmet Üstüntaş Biathlon Milli Takım hazırlık kampı ve uluslar arası IBU CUP Turnuvasında

  

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığının 2011 yılı faaliyet programında yer alan Biathlon A milli takımı çalışma kampı 10 gündür İtalya’nın Ridnaun şehrinde devam ediyor. hemen kamp bitiminde 10-12 Aralık 2011 tarihleri arasında Uluslararası IBU 1.Cup kayak (biathlon) Turnuvası yapılacak.

 

Konu hakkında bilgi veren Niğde kayak antrenörü Mustafa Kılıç; İtalya’da yapılacak olan IBU Cup kupası 1. biathlon kayak yarışmasının ardından Milli sporcumuz Ahmet Üstüntaş’ın 17–19 Aralık 2011 tarihlerinde de Avusturya’nın Obertlich şehrinde IBI Cup Turnuvasının 2. ayağına katılacağını söyledi. Antrenör Mustafa Kılıç Ahmet Üstüntaş’ın Uluslar arası turnuva ve şampiyonalara hazırlanmasında emeği geçenlere ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a teşekkür ederek asıl amaçlarının milli takıma fazla sporcu vermek olduğunu belirterek, İlimiz milli biatlon sporcusu Ahmet Üstüntaş’ın ülke genelinde 6 sporcu arasına girerek ülkemizi 2014 yılında Rusya’nın Soçi şehrinde yapılacak kış olimpiyat oyunlarına gönderip madalya kazanmak olduğunu söyledi.

 

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan da biahtlonda Balkan Şampiyonasında Ülkemize ilk altın madalyayı Ahmet Üstüntaş ile Bulgaristan’da kazandıklarını hatırlatarak İtalya ve Avusturya’da yapılacak 1. ve 2. IBU Cup Turnuvasının sporcumuza, antrenörüne, İlimize ve Ülkemize başarılar getirmesi temennisinde bulundu.

 

 

Editör: TE Bilişim