Niğde Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksekolu öğrencileri , Üniversite Güreş Milli Takımında ülkemizi temsil edecek.
 
 Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası’nda öğrencilerimiz Harun Bozoğlu ve Refik Ayvazoğlu, Üniversite Güreş Milli Takımımızda ülkemizi temsil edecek. Şampiyonada Milli Takım Antrenörlüğünü de Öğretim Görevlimiz Kamil Cesur yapacak.
 
26-30 Ekim tarihleri arasında İtalya’nın Torino kentinde yapılacak olan şampiyonada Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz öğrencilerinden Harun Bozoğlu ve Refik Ayvazoğlu, antrenörlüğünü Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi Kamil Cesur’un yapacağı grekoromen stilde mücadele edecek. Ülkemizi temsil edecek Takımlarımız bu hafta toparlanma kampı için Ankara'da bir araya gelecek. Milli Takımlarımız 23 Ekim 2010 tarihinde İtalya'ya hareket edecek.
 
Şampiyona ile ilgili olarak bir açıklama yapan Beden eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlimiz Kamil Cesur “Güreşçilerimiz Harun Bozoğlu 55 kiloda, Refik Ayvazoğlu ise 66 kiloda grekoromen stilde mücadele edecek. Ben de grekoromen stil antrenörlüğünü yapacağım. 2008 yılında Yunanistan’ın Selanik kentinde yapılan şampiyonada Greko-Romen Stilde 96 kg’da mindere çıkan Üniversitemiz öğrencisi Cenk İldem tüm rakiplerini yenerek Dünya Şampiyonu olmuş Ülkemize altın madalya kazandırmıştı. Bu yıl düzenlenen şampiyonada aynı başarıyı göstererek hem takım halinde hem de bireysel olarak ülkemize dereceyle dönmek istiyoruz”dedi.
 
Editör: TE Bilişim