Bölgesel Amatör Lig 5. Grupda mücadele eden Niğde Belediye Spor evindeki son maçında Karapınar Belediye Spor'a  gol oldu yağdı. 



 Niğde Belediyespor bu sezon evinde son maçına çıktı maça Cihan-Fatih-Ömer-Aytaç-Seyit-Mustafa -Serdar -Hakan-Erdi-Haşim ve Toma 11 ile maça çıktı.


Karşılaşmaya hızlı başlayan Niğde Belediyespor gol pozisyonlarını degerlendiremedi maçın 20 dakikalarında Karapınar Belediyespor serbest vuruştan buldugu gol ile öne geçti.


Dakikalar 24 gösterdiginde ise ceza sahası içinde topla buluşan Haşim Ateş topu aglara göndererek 1-1 eşitliği sağlamayı başardı dakika 27 gösterdiginde ise ERdi balcı kendisinin 1 takımının 2 golünü atarak takımını öne geçirdi dakika 35 gösterdiğinde ise sahneye Mustafa Taşkın çıktı güzel bir vuruşla topu aglara gönderen Taşkın takımını 3-1 öne geçirerek ilk yarınında skorunu belirlemiş oldu.


İkinci yarı Mustafa Taşkın şov devam etti Mustafa Taşkının ortası ile takımını 4-1 öne geçiren golü atan Ömer Kabaca defans oyuncusu olmasına rağmen bu sezon bir çok golde imzası bulunuyor ve yine Mustafa Taşkın dakikalar 65 gösterdiğinde şık bir vuruşla takımının 5 inci golünü kendisinin ikinci golüne imza attı .

Dakikalar 90 gösterdiginde yine şık bir vuruşla topu ağlara gönderen Mustafa Taşkın Hatrick yaparak takımını 6-1 öne geçirmeyi başardı.

Maçın 90+2'sinde ise ceza sahası içinde düşürülen oyuncusu sayesinde Karapınar Belediyespor penaltı kazandı ve topu ağlara göndererek skoru tayin eden golü buldular ve maç 6-2 tamamlandı.


Niğde Belediye Spor'un yeni teknik direktörü Eser Kardeşler güzel bir maç sonucu ile ilk maçına çıkmış oldu.


Önceki teknik direktör  Ömer Zengin'in yerine teknik patron olarak Niğde Belediye Spor takımın başına getirilen Eser Kardeşler taraftarın gönlünde ilk maçtan taht kurmayı başardı,  gerek oyuncuları tepkileriyle gerek ise tecübesi ile taktikleriyle skorda en büyük payı bulunan kişi oldu.

Grup Lideri Ceyhan Spor 64 puanla ve Niğde Belediye Spor 60 puanla 3.Lig Play-off maçları oynamayı garantilediler. 


Haber : Enes Can Özmen



Editör: TE Bilişim