Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya, geçtiğimiz pazar günü 5 Şubat Stadı'nda Çatalcaspor ile oynanan ve golsüz beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada, taraftarların gösterdiği tepkiyi eleştirdi. 

Sahaya davul, tokmak atılması ve futbolculara küfür edilmesinin kabul edilemez olduğunu belirten Yerlikaya, " Bundan sonraki süreçte bizi gönülden destekleyeceklerse stada gelsinler, gönülden desteklemeyecekler ise zaten bizim taraftarımız değildir. Bu hareketler taraftara yakışmadı" dedi.

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grupta şampiyonluk şansını mucizelere bırakan ancak play-off şansını devam ettiren Niğde Belediyespor'da, Çatalca maçında çıkan olaylar kulüp yönetimini üzdü. Golsüz beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın ardından bazı taraftarların futbolcular ve teknik heyete hakaret ettiğini, sahaya davul, tokmak attığını ileri süren Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya, bu hareketlerin kabul edilemez olduğunu belirtti.

Taraftarların elbette istenmeyen sonuçlara tepki gösterme hakkının bulunduğunu vurgulayan Yerlikaya, "Ancak bu sahaya davul atarak, tokmak atarak, futbolculara küfrederek olmaz. Biz bu hareketleri yapanları bu saatten sonra taraftar olarak kabul edemeyiz" dedi.

Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya, "Bundan sonraki süreçte bizi gönülden destekleyeceklerse stada gelsinler, gönülden desteklemeyeceklerse zaten bizim taraftarımız var dememizi gerektirecek bir durum ortada yok. İyi günde herkes taraftar oluyor, önemli olan kötü günde taraftarlığı göstermek keşke dünde onlar taraftar olduklarını ispatlayabilselerdi" şeklinde konuştu.

Bilindiği gibi Niğde Belediyespor'un geçtiğimiz pazar günü 5 Şubat Stadı'nda Çatalcaspor ile oynadığı ve golsüz beraberlikle sonuçlanan karşılaşanın ardından, bazı taraftarlar futbolcu ve teknik heyete tepki göstermişti. Teknik Direktör Mustafa Ceviz de dün Niğde Belediye Başkanı ve Niğde Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret ederek, teknik direktörlük görevinden istifa ettiğini bildirmişti.


Editör: TE Bilişim