Niğde Belediye Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı grup maçları sonucunda grubunda ilk ikiye girerek 14–20 Mayıs tarihlerinde Play Off (1.lige yükselme) maçlarına katılmaya hak kazandı.

 

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kulüp Antrenörü Aşır TOK, hedeflerinin grup maçlarında gösterdiği performansı Play Off maçlarında da göstererek 12 takım arasında ilk üçe girip şampiyonluk olduğunu belirtti.

 

Aşır TOK, “ Bilindiği üzere daha önceki yıllarda Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü olarak faaliyet gösteren Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı bu sezon Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk AKDOĞAN’ın bizlere sahip çıkması ile Niğde Belediye Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı olarak liglere katıldık. Antrenör ve sporcular olarak bizlere sahip çıkarak maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Faruk AKDOĞAN ve kulüp yöneticilerimize, maçlarımız esnasında bizleri onurlandırarak seyirci desteği veren çok değerli protokol üyelerine ve bizleri destekleyen herkese, inşallah Play Off maçlarında başarılı sonuçlar alarak İlimize şampiyon olarak dönmek istiyoruz”  dedi.

 

Editör: TE Bilişim