Türkiye basketbol federasyonun 30  Mart 2011  -  3  Nisan  2011  tarihlerinde   gerçekleştirilen genç bayanlar bölge  şampiyonası  kulüp müsabakaları İlimiz 5 Şubat kapalı spor salonunda yapılan final maçları sonrasında başarıyla tamamlandı.

 İlimiz  C klasman  teknik komiseri ve Federasyon Temsilcisi Emrah  Ragıp Çalgın; “Genç bayanlar basketbol  bölge şampiyonası müsabakalarına 6 ilin  katıldı  Aksaray,  Kayseri, Konya, Hatay Osmaniye ve  ilimiz  takımı olan   Niğde Türk  Telekom genç  bayanlar takımları arasında gerçekleşen maçlar sonunda namaglup iki takım  Niğde Türk Telekom ile Kayseri Panküp takımı turnuvanın son  gününde  final  niteliğindeki müsabakada  karşılaştı ve Kayseri Panküp Şeker Spor külübünün galibıyeti ve  şampiyonluğu ile turnuva   son buldu” dedi.
 
 Basketbol Federasyonu Niğde İl Temsilcisi M. Şeref Ciniviz ise yaptığı açıklamada  Şampiyonada  1. Gelen Kayseri Panküp Şeker Spor kulüp takımının 13–17 Nisan 2011 tarihleri arasında Malayta’da yapılacak olan Anadolu şampiyonasına  gitmeye  hak kazandığını söyledi. Ciniviz; Kupa töreninde takımlar kupalarını Gençlik ve Spor il Müdürü Gafur Emlek, Federasyon temsilcisi Emrah Calgın, Türk Telekom Antrenörü Galip Baysal ve İl Temsilcisi M.Şeref Ciniviz’in elinden aldıklarını belirterek İlimizden ayrılacak bütün takımlara başarılar diledi.
 
                             TEKNİK SONUÇLAR:
1. KAYSERİ PANKÜP ŞEKER SPOR KULÜBÜ
2. NİĞDE TÜRK TELEKOM SPOR KULÜBÜ
3. HATAY DÖRTYOL BELEDİYE SPOR KULÜBÜ

 
 
 
Editör: TE Bilişim