Niğde’de 3.Lige Yükselme Büyük Bayanlar Playoff Müsabaları oynanacak. Niğde Voleybola bu sezon da doyacak…


Voleybol İl Temsilciliği ve Milli Hakem Barış Turan' ın yaptığı açıklamaya göre; 13-16 Nisan 2013 tarihleri arasında ilimizde 8 takımın katılımıyla yapılacak olan 3 lige yükselme büyük bayanlar playof voleybol müsabakaları Niğde Üniversitesi BESYO Spor salonunda oynanacak.

 

 Müsabakaların 2 grup şeklinde oynatılacağını ve her gruptan 1 er takımın 3 lige çıkma hakkı kazanacağını bildiren Milli Hakem Barış Turan, müsabakaların çekişmeli geçeceğini belirtti ve “ Bu  organizasyonu ilimize getirmek için bizlerden desteklerini esirgemeyen GHSİM  Harun Turhan’a Voleybol Camiası olarak teşekkürlerimizi bir borç biliriz”  dedi.

 

Bu çekişmeli geçecek olan voleybol müsabakalarına tüm voleybol severleri davet eden Milli Hakem  Barış Turan İlimizin voleyboldaki başarı çıtasının sürekli yükseldiğini 3. Ligde mücadele eden Bor Belediyespor büyük bayanlar voleybol takımının 2. Lige yükselme müsabakalarına, yine öte yandan büyük erkekler deplasmanlı ligde şampiyon olan Gençlik Spor Kulübü voleybol takımı 3. Lige yükselme müsabakalarına katılacak dedi.

 

 

 

 

 

( A)

                  

( B)

 

ADANA DSİ

 

MERSİN MEV TOROS

 

KARAMAN ERMENEK GENÇLİK SP.

 

ADANA Ç.OVA EFES

 

AKSARAY GENÇLİK SPOR

 

HATAY TEDAŞ EDM.

 

ADANA İDMAN YURDU

 

ANKARA KARTAL SP.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim