Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Lig Direktörü Derya Yannier ile Fanatik Gazetesi Basketbol Yazarı Gökhan German, Milliyet Gazetesi Basketbol Yazarı Ümit Avcı ve Basketbol Yazarı Gökhan Türe, Niğde Ömer Halisdemir üniversitesini ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlyas Gökhan ile Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik tarafından karşılanarak ağırlanan Derya Yannier, Gökhan German, Ümit Avcı ve Gökhan Türe’ye üniversite Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri ile öğretim elemanları da eşlik etti.

Basketbolun gelişmesi ve yaygınlaşması için yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette, yükseköğretimin amacının öğrencilere eğitim-öğretim vermenin yanında onları sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle de topluma kazandırmak olduğu vurgusu yapıldı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. İlyas Gökhan ve Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, sporun insan yaşamında olumlu etkiler yaratan iyi bir araç olduğunu ifade ederek, Derya Yannier, Gökhan German, Ümit Avcı ve Gökhan Türe ile BESYO öğrencileri ile öğretim elemanlarına çalışmalarında başarılar diledi.
 
Editör: TE Bilişim