Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı ile  Bor Üstünpark'ta düzenlenen yemekte biraraya geldi.


Bor Üstünpark'ta düzenlenen yemeğe Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , Bor Belediyespor Kulübü Başkanı Fikret Daş , Takımın Antrenörü Ragıp Emrah Çalgın ,sporcular ve kulüp yöneticilerinin eşleri katıldı.Başkan Erat ,yemekte ikram edilen yörenin meşhur çorbası  arabaşı çorbasını dışarıdan gelen sporcuların özellikle tatmasını gerektiğini vurguladı.

Yemekte takımın son durumu ele alınırken , alınan galibiyetler ve yenilmezlik serisi yönetimin yüzünü güldürüyor. Bu hafta Erzurum deplasmanına gidecek olan takımın morallerinin üst düzeyde olduğu gözlenirken , sporcular bu deplasmandan da galibiyetle döneceklerini belirttiler.Yemekte bir konuşma yapan Başkan Erat , öncelikle bu toplantıya katıldığınız için teşekkür ediyorum.Başta kulüp başkanımız olmak üzere hocamıza ve siz değerli sporculara ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 


Başkan Erat konuşmasının devamında ; Bizim hedefimiz belli 2.lig'e çıkmak önemli ama bundan da öte biz belediye olarak marka şehir olmak için çalışmalar yapıyoruz ve bunda sizinde katkınız büyük. Bu yüzden aldığınız bu başarılı sonuçlardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemizin ismini Türkiye'nin çeşitli yerlerinde duruyorsunuz ve bu çok önemli bir olay. Diyarbakır'a gittiniz orada Diyarbakır Büyükşehir Belediye'sini yendiniz keza Gaziantep deplasmanında galip geldiniz. Sonuç iyidir evet yendik ama bunun ötesinde bir Diyarbakır, bir Gaziantep , bir Mersin'de Anadolunun orta yerinde mütavazi böyle 40.000 nüfuslu bir ilçenin isminin duyulması , orada Bor Belediye'sinin isminin geçmesi Bor'un isminin geçmesi tabiki başarılarla geçmesi benim için en önemli olan kısmı burası. Tabiki spor herzaman başarı değil , yenileceğizde yeneceğizde ama benim hedeflediğim, günümüzde çevremize baktığımızda gençlerimizin bir kısmının kötü alışkanlıklar peşinde olduğunu ve çeşitli yollarla bu kötü alışkanlıklara bulaştığını görüyoruz. Şimdi baktığımızda hafta sonu maçımız olduğu zaman  yaşlısı, genci 7'den 77'ye herkes salona gelerek bir tiyatro izlermiş gibi o duyguyu ve heyecanı yaşıyor. Halkımızı ne kadar bu tür olaylara çekebilirsek gençlerimizinde kötü alışkanlıklardan uzak duracağını ümit ediyorum. Bir Belediye Başkanı olarak gerçekten büyük mutluluk duyuyorum , sizlerin sayesinde spor sayesinde gençlerimiz üzerindeki bazı şeyleri aşacağımızı düşünüyorum. Bu sayede önümüzdeki dönemlerde ilçemizden başarılı genç sporcuların çıkacığını ve gelişmelerin olacağına inanıyorum. Bunun için sizlere bir kere daha teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim