Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat TVF 3. lig D grubunda mücadele eden namağlup Bor Belediyespor'un ilk yarı performansını değerlendirdi.


Erat , sezonun ilk yarısını 10 maçta 10 galibiyet ile birçok  büyükşehir takımlarının arasında ilk sırada bitirdiklerini söyledi.Başkan Erat , geçen yıla göre takımın yüzde sekseni değişti , daha tecrübeli oyuncular alınarak kaliteli bir ekip kuruldu.Yeni transferlerin takım içerisinde uyum sorunu yaşamaması için takımımız sezona erken start verdi ve sezon içerisinde de herhangibir olumsuzlukla karşılaşılmadı dedi.
Sezon öncesi takımdan 8 oyuncu ile yollarının ayrıldığını belirten Erat,  takımdan ayrılan oyuncuların yerine 1. ve 2. lig'den kaliteli transfer yaptıklarını söyledi.Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , Bayanlar Voleybol olarak A takımın geçen yıl kurulmasına rağmen 12 maçta 12 galibiyet ile  şampiyon olarak 3.lig'e çıktıklarını belirtirken bu yenilmezlik serisinin bu sezonda devam ettiğini dile getirdi.


BORLULUK ŞEMSİYESİ ALTINDA HEMŞERİLERİMİZ BİRLEŞTİ
Başkan Erat sözlerine şöyle devam etti ; '' 40.000 nüfuslu ilçemizde spora olan ilgi hergeçen gün artmaya devam ediyor.Bor Belediyesi olarak voleybolda tarihi başarılara imza atmaya devam ediyoruz. Bir takım kurulduğu sezondan bugüne kadar 22 resmi maç yapıyor ve 22'sinide kazanarak ilçemiz adına olağanüstü bir başarı sağlıyor. Bu elde edilen başarılar gerçekten küçümsenecek başarılar değil. Halkımızda bunun farkında ve her hafta takımımızın yanında.İnsanlarımız haftasonu tatilini maçlarımıza gelerek bir tiyatro izler gibi bir sosyal etkinlik var gibi geçiriyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Halkımızın yıllardır spora olan hasretini bitirdik diyebilirim. İnsanlarımız çünkü bu tür olayları istiyor ve bizde bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 7'den 77'ye çocuğuyla , yaşlısıyla , genciyle  herkes pazar gününü coşkuyla heyecanla geçirmeye başladı. Artık herkes bu hafta maç nerede kaçta diye birbirine sorar duruma geldi . Artık halkımız Bor olarak kenetlendi. Bor'luluk şemsiyesi altında bütün vatandaşlarımız birleşti. Bor Belediyespor'un bu başarısıyla birlikte gözle görülür bir şekilde gençlerimizin spora olan ilgisi arttı. Bununla beraber son yıllarda gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzaklaşıp spora yöneldi. Bunun  sağlanmasında öncelik olarak takımımızın gelen bu başarısı ve halkımızın kenetlenmesidir.Bu başarıyı yakalerken büyük destekler aldık. Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Kaymakamımız,  Komutanlarımız,  İl Genel ve Belediye Meclis üyelerimiz, Belediye Personelimiz desteklerini esirgemediler ve takımımız deplasmanda iken bile bizleri yalnız    bırakmadılar. Kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum."diye konuştu.


BOR'DA AYAKTA MAÇ İZLENİYOR

Başkan Erat, Bor'da spor salonu sıkıntısına değindi ; " Maçlarımızı oynadığımız salonun kapasitesi 450 ama maçımıza her hafta 1000'e yakın taraftarımız geliyor. Vatandaşlarımız çoğu zaman oturacak yer bulamıyor ve ayakta maçlarımızı izliyor. İşini , gücünü bırakıp keyifli bir şekilde maçımıza gelen çok kıymetli halkımızada özellikle teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere 2.lig playofflarına  grupta ilk ikiye giren takımlar katılabiliyor. Biz şuanda lider durumdayız ve en yakın rakibimiz olan Tarsus Belediyespor'a 3 puan ve 3. sırada bulunan Gaziantep Merinos Spor Kulübünede 7 puan fark atmış durumdayız. İnşallah istediğimiz hedefe ulaşacağız. Geçen yıl olduğu gibi bu sezonda grubu lider bitirip , playoff'larda da kalitemizi göstererek 2.lig'e çıkacağız. Bu başarının geleceğine Bor'lu olarak , Bor Belediye Başkanı olarak, kenetlenmiş Bor halkı olarak  can-ı gönülden inanıyorum. Emeği geçen herkese Kulüp Başkanımız , Hocamız , başarılı sporcularımız ve hergeçen gün büyüyen takımımızın taraftar grubu büyük Çılgınlar 51'e teşekkür ediyor , şükranlarımı sunuyorum.''dedi. 



DAHA ÖNCEKİ HABERLERİMİZ İÇİN MANŞETLERİMİZE TIKLAYIN...




































Editör: TE Bilişim