Niğde Belediyespor Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya, Kulüp futbol sorumluları Mustafa Altınöz ve Rıdvan Eryiğit, takımlarına destek amacıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile görüştüler.



TBMM’de önce AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi işe görüşen Niğde Belediyespor heyeti Grup Toplantısı sonrası da Başbakan Erdoğan ve Gençlik Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir görüşme gerçekleştirdiler.



Kulüp başkanı Yakup Yerlikaya verdiği bilgide, TBMM'de Sayın Başbakanımızla ve Gençlik ve Spor Bakanımızla görüşerek Niğde Belediye Belediyespor’a destek istediklerini kaydetti. Yerlikaya “Sayın Başbakanımız Niğde Belediyespor’a başarı dileklerini iletti ve takımımızın daha üst ligleri hak ettiğini belirtti. Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç da destek konusunda isteklerimize olumlu yaklaştı. Kendilerine ilgileri için teşekkür ediyorum. Takımımızın daha iyi yerlere gelmesi için çabalarımız devam edecek. En büyük destekçimiz de Niğdeli hemşerilerimizdir” diye konuştu.


Başkan Yerlikaya ayrıca bugün oynanacak olan Niğde Belediyespor-Sarayönüspor maçına da bütün vatandaşları davet ettiklerini söyledi.

 


Editör: TE Bilişim