KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen UNİKOP Spor Oyunları kapsamında oynanan futsal müsabakalarında Niğde Üniversitesi şampiyonluk ipini göğüsledi.

15-18 Ekim 2014 tarihleri arasında Mevlana Üniversitesi’nde düzenlenen müsabakalara üniversitemizin yanı sıra Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Mevlana Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi katıldı. Müsabakaya katılan Niğde Üniversitesi erkek futsal takımı 6 Üniversitenin katılmış olduğu maçta 4 galibiyet ve 1 mağlubiyetle şampiyon oldu.
Müsabakaların ardından başarı elde eden Niğde Üniversitesi  futsal takımı ile 01-09- Ekim 2014 tarihinde Ermenistan’ın başkenti Erivan da yapılan İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası’nda 74 kiloda Dünya 2. si olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğrencimiz Yasin Genç Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Görür’ü makamında ziyaret etti.


Gerçekleşen ziyarete Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serkan Hazar, takım antrenörü Öğr. Gör. Tevfik Emre ile müsabakalarda başarı gösteren sporcular katıldı.


Başarılı sporcuların kazandıkları kupaları Niğde Üniversitesi  Rektör Prof. Dr. Görür’e takdim etmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Adnan Görür, teknik heyeti ve sporcuları tebrik ederek, elde edilen başarıyla ilgili memnuniyetini dile getirdi.


Ziyaret, Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’ün teknik heyete ve sporculara hediye takdiminin ardından sona erdi.


 
Editör: TE Bilişim