Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde düzenlenen törenle 2011 yılında ulusal ve uluslar arası düzeyde dereceye giren başarılı Milli sporculara çeşitli hediyeler verildi.
 
 Konu hakkında bilgi veren Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ;  Vali Yardımcımız  Dr. Adil Nas, Şahiner Otel ve Şahiner Spor Kulübü Başkanı Bahar Öke Şahiner, Sporcu velisi Ali Gezer ve Kocamanlar Kundura tarafından çeyrek altın, eşofman ve çeşitli hediyelerle başarılı sporcular ödüllendirildi dedi.
 
 Ödüllendirilen sporcular gördükleri ilgi ve alakadan dolayı sponsorlarına çok teşekkür ettiler.
 
Ödül töreninde konuşma yapan Şahiner Otel ve Şahiner Spor Kulübü Başkanı Bahar Öke Şahiner; Gençlerimize fiziksel ve zihinsel olarak yapılan ödüllerle katkı sağlandığını belirttiği konuşmasında başarılı sporcuları hem ödüllendirmek hem de teşvik etmek amacıyla her fırsatta çeşitli organizasyonlarda ödüllendirdiklerini söyledi. Şahiner gençlerimizin şu anki başarıları bile Niğde adına gurur kaynağı olduklarını, bundan sonrada her zaman Şahiner Otel ve Şahiner Spor Kulübü olarak başarılı sporcuları destekleyeceklerini söyledi.
 
 
Editör: TE Bilişim